Uusimmat

James Gunn ei ymmärrä Henry Cavill -fanien syytöksiä salaliitosta

Kuva: © Warner Bros.

30.04.2024 14:00 Muropaketin toimitus

James Gunn käynnistää Superman-elokuvat uusiksi ilman Henry Cavillia (kuvassa). Nimiroolia tulevassa Supermanissa esittää David Corenswet.

James Gunn kiistää Henry Cavill -fanien syytökset, joiden mukaan hän olisi tiennyt jo The Suicide Squad -elokuvan aikoihin vuonna 2021, että on roolittamassa Supermanin uusiksi. Gunnin Threadsissa julkaiseman viestin mukaan syytöksissä ei ole mitään järkeä, koska hän ei ollut DC Studiosin johdossa vielä tuohon aikaan.

Gunn ja Peter Safran aloittivat DC Studiosin johdossa joulukuussa 2022.

Epäilyt lähtivät Varietyn uutisen mukaan liikenteeseen sen jälkeen, kun Nathan Fillion kertoi haastattelussa, että Gunn oli The Suicide Squadin ensi-illassa luvannut hänelle Guy Gardnerin roolin seuraavassa Superman-elokuvassa. Fanien mukaan Gunn selkeästi tiesi jo tuohon aikaan ottavansa roolin DC:n johdossa ja siirtävänsä Henry Cavillin syrjään Supermanin näyttelijänä.

Cavill nähtiin pienessä cameossa syksyllä 2022 elokuvassa Black Adam, jonka jälkeen hän vahvisti paluunsa rooliin myös tulevassa Superman-elokuvassa. Pian tuon jälkeen Gunn ja Safran palkattiin DC Studiosin johtoon, ja Cavillin paluu jäi lyhyeksi.

Gunnin ohjaama ja käsikirjoittama Superman saa ensi-iltansa 11. heinäkuuta 2025. Pääosaa siinä esittää David Corenswet.

 

Muropaketin uusimmat