Uusimmat

Jason Momoa koettaa räjäyttää Vatikaanin Fast & Furious 10:n uudessa trailerissa

Jason Momoa elokuvassa Fast & Furious X © Universal Studios

21.04.2023 08:10 Muropaketin toimitus

Fast & Furious 10 -elokuvan ensi-iltaan on enää vajaa kuukausi.

Universal on julkaissut uuden trailerin Fast & Furious 10 -elokuvasta, jossa Jason Momoan esittämä pahis yrittää räjäyttää Vatikaanin.

Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Useiden haastavien tehtävien jälkeen, ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, Dom Toretto (Vin Diesel) ja hänen perheensä ovat raivanneet kaikki viholliset tieltään. Nyt heitä vastassa on kuitenkin kuolettavin vastustaja koskaan: menneisyyden varjoista nouseva uhka, joka verikostoa vannoen on päättänyt tuhota kaiken – ja kaikki – joita Dom rakastaa, lopullisesti.

Elokuvassa Fast & Furious 5 Dom ja hänen joukkonsa päihittivät brasilialaisen huumepomo Hernan Reyesin ja hajottivat tämän imperiumin sillalla Rio De Janeirossa. He eivät kuitenkaan tienneet, että Reyesin poika Dante (Aquaman-elokuvan Jason Momoa), näki kaiken, ja on kahdentoista vuoden ajan kehitellyt suunnitelmaa, jolla saisi Domin maksamaan teoistaan.

Danten juoni hajaannuttaa Domin perheen Los Angelesista Rooman katakombeihin, Brasiliasta Lontooseen ja Portugalista Etelämantereelle. Uusia liittoumia syntyy ja vanhoja vihollisia putkahtaa esiin. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Dom saa tietää, että hänen 8-vuotias poikansa (Leo Abelo Perry, Black-ish) on Danten koston lopullinen kohde.”

Fast & Furious 10:n on ohjannut Louis Leterrier, joka vastaa myös 11. osasta.

Uutuuselokuvassa rooleihinsa palaavat myös näyttelijät Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena ja Scott Eastwood. Leffassa esiintyvät myös Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson ja Alan Richtson.

Fast & Furious 10 saa ensi-iltansa Suomessa 17. toukokuuta.