Uusimmat

Jessica Alba joutui “kiroilemaan kuin merimies” pysyäkseen turvassa Hollywoodissa

14.03.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Jessica Alba aloitti näyttelemisen jo teini-ikäisenä.

Näyttelijä Jessica Alba aloitti uransa Hollywoodissa jo 13-vuotiaana. Hän oli vasta 19 kun hänet kiinnitettiin pääosaan James Cameronin luomassa Dark Angel -sarjassa, jonka myötä hänestä tuli yhtä lailla feministi-ikoni kuin seksisymbolikin.

Tänä vuonna 42 vuotta täyttävä Alba paljastaa haastattelussa (Varietyn kautta), että hän joutui omaksumaan nuorena itselleen hyvin “maskuliinisen persoonan”, jotta pysyisi turvassa Hollywoodissa vaanivilta häiriköiltä.

“Vasta siinä vaiheessa, kun minusta tuli äiti, aloin vasta nähdä itseni kunnolla naisena tai seksuaalisena olentona tai ihmisenä, joka on sinut oman feminiinisyytensä kanssa. Tuohon aikaan minusta tuntui, että minun piti rakentaa ympärilleni maskuliininen suoja ja huokua maskuliinista energiaa, jotta en joutuisi Hollywoodissa 12-26-vuotiaita saalistavien petojen saaliiksi”, Alba kertoo.

“Olin taistelija. Olin todella kova. Kiroilin kuin merimies ja yritin laittaa itseni mahdollisimman saavuttamattomiin, jotta minua ei käytettäisi hyväksi.”

Dark Angelia (jota harmillisesti ei ole tällä hetkellä katsottavissa missään suomalaisessa suoratoistopalvelussa) julkaistiin kaksi kautta vuosina 2000-2002. Sen jälkeen Alba on nähty muun muassa elokuvissa Sin City ja Fantastic Four.

 

Muropaketin uusimmat