UUSIMMAT

Jokeri-elokuvan avainhahmon näyttelijä ei ole vakuuttunut jatko-osasta: “Onko se tosiaan tarpeen?”

11.02.2020 13:13 | Muropaketin toimitus | 2

Jokeri-elokuvassa olennaista sivuhahmoa esittänyt Zazie Beetz ei ole vakuuttunut siitä, että Arthur Fleckin tarinalle pitäisi tehdä jatkoa.

Sekä ohjaaja Todd Phillips että Jokerin roolista Oscarilla palkittu Joaquin Phoenix ovat ilmaisseet suhtautuvansa avoimesti hittielokuvan jatko-osaan.

Sophie Dumondia esittänyt Zazie Beetz on maltillisemmalla linjalla.

MTV:n haastattelussa Deadpool 2:stakin tuttu näyttelijä sanoi, ettei Jokeri 2 ole välttämättä tarpeen. Toisaalta Beetz luottaa täysin ohjaaja Todd Phillipsin harkintakykyyn ja taitoihin.

Muropaketti kysyi lukijoiden mielipidettä Jokeri 2:n tiimoilta jo viime syksynä. Äänestys on yhä käynnissä ja oman mielipiteensä voi käydä kertomassa täällä:

Äänestys: Haluaisitko Jokeri-elokuvalle jatko-osan vai pilaisiko se kaiken?

Tällä hetkellä äänet ovat jakautuneet tasaisesti kahteen leiriin. Suurin piirtein puolet haluaisi Jokeri-elokuvalle jatkoa ja toinen puoli on sitä mieltä, että jatko-osa vain pilaisi kaiken.

Keskustelu

Mun mielestä Joker elokuvalle ei kannataisi jatko-osaa tehdä
Ensimäinen elokuva oli ihan jees ja annetaan sen olla siinä. Jatko-osat veisi varmaan sen jonkilaisen kunnian mitä eka sai.

Tämä on niitä leffoja jotka sekä eivät tarvitse jatkoa mutta silti olisi hienoa nähdä Phoneix Jokerina uudestaan. Jos jatkoa tulee niin tekijätiimi on oltava sama. Toki se ei aina takaa hyvää tulosta, mutta mahdolisuudet olisi ainakin.

Muropaketin uusimmat