Uusimmat

Jos Kill Bill 3 tehdään, Fast & Furious -tähti Ronda Rousey haluaa leffasta avainroolin

06.08.2018 09:29 Muropaketin toimitus

Vapaaottelija ja showpainija Ronda Rousey rakastaa Kill Bill -elokuvia.

Entinen vapaaottelija Ronda Rousey, joka keskittyy nykyään showpainiin ja elokuviin kertoo TMZ:n haastattelussa olevansa suuri Quentin Tarantinon Kill Bill -elokuvien fani. Rousey promoaa Suomessa 7. syyskuuta ensi-iltansa saavaa Mile 22 -elokuvaansa, ja kertoo samalla haluavansa mukaan, jos Tarantino joskus tekee Kill Bill 3 -leffan. Hän haluaisi esittää alkuperäisissä elokuvissa nähtyä Morsiamen B.B.-tytärtä aikuisena.

– Tuskin tämä koskaan tapahtuu, mutta ilmoitan nyt tässä julkisesti, että tahdon näytellä aikuiseksi kasvanutta B.B.:tä Kill Bill 3:ssa ja työskennellä Quentin Tarantinon kanssa, Rousey sanoo.

Entinen vapaaottelijamestari ja nykyinen WWE:n showpainija Rousey on esiintynyt esimerkiksi myös Fast & Furios 7 -elokuvassa ja HBO:n Entourage-sarjassa.

Tarantino on jo vuosien ajan pohtinut julkisesti haluavansa tehdä kolmannen Kill Bill -leffan, ja vuonna 2016 hän paljasti keskustelleensa aiheesta pääosanesittäjä Uma Thurmanin kanssa.

Tarantino kuvaa tällä hetkellä yhdeksättä elokuvaansa nimeltään Once Upon a Time in Hollywood, jonka ensi-ilta on näillä näkymin ensi vuoden heinäkuussa.

Muropaketin uusimmat