Uusimmat

K18-varoitus! Vuoden yrjöttävimmän elokuvan voi nähdä Suomen elokuvateattereissa tänään

14.11.2022 08:26 Muropaketin toimitus

Maailmalta kantautuneiden kertomusten mukaan Terrifier-kauhuelokuvan jatko-osa on niin kauhistuttava, että elokuvateattereissa jotkut katsojat ovat voineet jopa fyysisesti pahoin. Tänään voi selvittää Suomessa, onko väitteissä mitään perää.

Vuoden 2022 kauhutapausten joukkoon noussut Terrifier 2 esitetään tänään erikoisnäytöksissä Finnkinon teattereissa. Liput ovat jo myynnissä.

Elokuvan ikäraja on K18 ja se esitetään ilman tekstitystä.

Damien Leonen ohjaaman kauhistelun juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Jokin herättää pahamaineisen tappajan Art The Clownin jälleen henkiin ja pian Miles Countryn asukkaita terrorisoidaan ja tapetaan mitä uskomattomin ja julmin tavoin. Tämä kaikki tapahtuu tietenkin Halloween-juhlan aikaan ja metsästyksen varsinaisena kohteena on teinityttö ja tämän pikkuveli.”

Terrifier 2 kestää kaksi tuntia ja 18 minuuttia. Mikäli elokuvasarjan ensimmäisen osan haluaa katsoa ennen jatko-osaa, löytyy se suoratoistona Prime Videosta.

Ja mikäli tänään ei leffaan ennätä, voi Terrifier 2:n nähdä vielä loppuviikosta Night Visions -festivaaleilla Helsingissä. Näytökset ovat torstaina 17.11.2022 kello 21.25 ja lauantaina 19.11.2022 kello 17.50.

Muropaketin uusimmat