Uusimmat

Kaikkien aikojen haukutuin Marvel-sarja taisi juuri saada kirveen kalloonsa

09.01.2018 12:01 Muropaketin toimitus

The Inhumans oli viime vuoden haukutuimpia televisiosarjoja. Järin yllättävää ei siis ole, että toista tuotantokautta ei tällä tietoa ole luvassa.

ABC-kanava ei ole vielä virallisesti lakkauttanut The Inhumans -tv-sarjaa, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että tunkiota ei aiota kaivella enää enempää. ABC-kanavan johtaja Channing Dungey totesi Entertainment Weeklyn mukaan hiljattain The Inhumansin menestyksestä ja tulevaisuudesta seuraavaa:

”The Inhumans ei menestynyt samalla tavalla kuin olisimme halunneet. Emme ole vielä tehneet virallista päätöstä sen jatkosta, mutta sen katsojaluvut jäivät kyllä tavoitteistamme.”

Toisin sanoen:

Se siitä sitten.

Suomessa The Inhumansin ensimmäisen – ja näillä näkymin myös viimeisen – kauden voi katsoa HBO Nordic -palvelusta.

The Inhumans eli Epäinhimilliset on Stan Leen ja Jack Kirbyn 60-luvulla kehittämä joukkio, joka on tuttu niin Ihmenelosten kuin Ryhmä-X:nkin tarinoista. Alkujaan Epäinhimillisistä oli tarkoitus tehdä elokuva, joka olisi ilmestynyt 2010- ja 2020 -lukujen taitteessa, mutta lopulta hahmoja päätettiin käyttää valkokankaan sijaan televisiossa.

ABC-kanavan ja Marvelin epäonnistuneen tuotoksen jälkeen voi mennä hyvä tovi ennen kuin Inhumans-elokuvaa yritetään saada uudelleen toteutukseen.

Muropaketin uusimmat