Uusimmat

Kevään odotetuin scifi-sarja alkaa torstaina – kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan heti

Kuva: @ Amazon Studios

08.04.2024 07:52 Muropaketin toimitus

Fallout-videopelisarjaan pohjautuva sarja alkaa Prime Videossa torstaina 11. huhtikuuta. Sarjaa odotetaan suurella kiinnostuksella pelipiirien ulkopuolellakin, sillä tekijätiimistä löytyvät Westworld-hitistä tutut Jonathan Nolan ja Lisa Joy.

Falloutin kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan Prime Videossa kerralla. Jonathan Nolan on ohjannut niistä kolme ensimmäistä. Muista ohjaajista ei ole vielä tietoa.

Sarjan alussa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon, mutta erittäin väkivaltaisen maailman.

Amazon MGM Studios ja Kilter Films ovat tuottaneet Falloutin yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa, joten pelaajien lienee turha odottaa ainakaan ihan totaalista pyhäinhäväistystä.

Falloutin pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation).

Näyttelijäkaartista löytyvät myös Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

Tällaista on luvassa:

Muropaketin arvio Falloutista julkaistaan myöhemmin tällä viikolla.