Uusimmat

Kevin Costnerin uran kunnianhimoisin lännenelokuva saapuu Suomeen kesällä

19.03.2024 10:00 Muropaketin toimitus
Horizon: An American Saga

Kuva: SF Studios

Lännentarinoiden erikoismies Kevin Costner on päättänyt paneutua aiheeseen seuraavaksi oikein huolella: tänä vuonna on luvassa peräti kaksi aihepiiriä käsittelevää elokuvaa.

Kevin Costnerin tulevat lännenelokuvat kulkevat pääotsikon Horizon alla. Elokuvista ensimmäinen on nimeltään Horizon: An American Saga – Chapter 1, ja se saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesäkuussa.

Suomen ensi-illan tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole vahvistettu, mutta SF Studios on luvannut tuoda saagan avausosan valkokankaille ”kesän aikana”.

Kevin Costnerin ohjaaman, tähdittämän, tuottaman ja yhdessä Jon Bairdin kanssa kirjoittaman Horizon: An American Sagan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Warner Bros. Picturesin ikonisten lännenelokuvien suuren perinteen mukaisesti Horizon: An American Saga tutkii vanhan lännen vetovoimaa ja sitä, miten se voitettiin – ja menetettiin – monien verellä, hiellä ja kyynelillä. Costnerin kunnianhimoinen elokuvaseikkailu kattaa sisällissodan neljä vuotta, vuodet 1861-1865. Se vie katsojat tunteikkaalle matkalle sodassa olevaan maahan, joka koetaan perheiden, ystävien ja vihollisten kautta, jotka kaikki yrittävät selvittää, mitä todella tarkoittaa olla Amerikan Yhdysvallat.”

Costnerin lisäksi Horizon: An American Sagaa tähdittävät Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston ja Luke Wilson.

Horizon: An American Saga – Chapter 2 saa ensi-iltansa USA:ssa jo elokuussa. Suomen julkaisua on vahvistamatta.