Uusimmat

Kevin Costnerin uran suurin lännenelokuva saapuu Suomeen ilmoitettua aikaisemmin

18.04.2024 13:20 Muropaketin toimitus
Horizon: An American Saga

Kuva: © 2024 Territory Pictures, Inc

Kevin Costnerin kaksiosaisen länkkärieepoksen Horizon: An American Saga avausosan ensi-ilta on aikaistunut heinäkuulta.

Alkujaan Horizon: An American Saga – Osa yhden piti saapua Suomen teattereihin perjantaina 5. heinäkuuta. Nyt SF Studios on kuitenkin ilmoittanut ensi-illan aikaistuneen viikolla, ja Kevin Costnerin elokuvaa päästään katsomaan jo perjantaista 28. kesäkuuta lähtien.

”Warner Bros. Picturesin ikonisten lännenelokuvien perinteen mukaisesti Horizon: An American Saga tutkii vanhan lännen vetovoimaa ja sitä, miten se voitettiin – ja menetettiin – monien verellä, hiellä ja kyynelillä”, kerrotaan maahantuojan tiedotteessa.

”Kevin Costnerin elokuva kattaa sisällissodan neljä vuotta, 1861-1865. Se vie katsojat sotaa käyvään maahan tunteikkaalle matkalle, joka koetaan perheiden, ystävien ja vihollisten silmin, jotka kaikki yrittävät nähdä mitä todella tarkoittaa olla Amerikan Yhdysvallat.”

Horizon: An American Sagaa tähdittävät myös Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, Jamie Campbell Bower ja Thomas Haden Church.

Elokuvan jatko-osa julkaistaan Yhdysvalloissa elokuussa. Suomen ensi-illan ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu, mutta koska Horizon: An American Saga – Osa yhden ensi-ilta on meillä samaan aikaan kuin USA:ssa, lienee myös Osa kaksi luvassa valkokankaille tuoreeltaan.

Horizon: An American Saga

Kuva: SF Studios