Uusimmat

Kolme tuntia ja kaksi minuuttia! Avengers: Endgame on ennätyksellisen pitkä supersankarileffa

26.03.2019 12:10 Muropaketin toimitus

Avengers: Endgamen raakaversion kerrottiin talvella olevan peräti kolmen tunnin mittainen mammutti. Nyt vaikuttaa siltä, ettei Infinity Warin jatko-osaa aiota juurikaan siitä typistää.

Yhdysvaltalainen lipunmyyntikauppa Fandango on paljastanut Twitterissä Avengers: Endgamen pituudeksi kolme tuntia ja kaksi minuuttia eli 182 minuuttia. Marvel Studios ei ole vielä asiaa virallisesti vahvistanut, mutta Fandango voidaan kyllä luokitella hyvinkin luotettavaksi lähteeksi. CBR-sivuston mukaan myös AMC-elokuvateatteriketju on vahvistanut tiedon, tosin sitten poistanut sen sivuiltaan.

Toistaiseksi Marvel Studiosin pisimmän elokuvan titteliä pitää hallussaan Avengers: Infinity War , joka kesti ”vain” 149 minuuttia. Kaikkien aikojen pisin supersankarielokuva on Batman v Superman: Dawn of Justice: The Ultimate Cut. Se kesti 183 minuuttia, eli minuutin verran enemmän kuin tällä tietoa Endgame.

Zack Snyderin elokuva julkaistiin kuitenkin vain Blu-raylla, ja Batman v Supermanin teatteriversio kesti 151 minuuttia. Näin ollen Avengers: Endgame on historian pisin elokuvateattereissa ensi-iltansa saanut supersankarielokuva, jos Fandangoon voi luottaa.

Joe ja Anthony Russon ohjaama Avengers: Endgame saa ensi-iltansa Suomessa 24. huhtikuuta.