Uusimmat

Avengers: Endgamen ohjaajat tietävät mistä Marvel Studiosin nykyiset ongelmat johtuvat

Kuva: © Marvel Studios 2018

30.04.2024 08:00 Muropaketin toimitus

Avengers: Endgame -ohjaajat Anthony ja Joe Russo eivät usko paljon puhuttuun “supersankariähkyyn”.

Anthony ja Joe Russo ohjasivat Marvel Studiosin suurimmat hitit Captain America: The Winter Soldierista Avengers: Endgameen. Vuosi 2023 oli kuitenkin Marvelille kova, sillä sekä Ant-Man and the Wasp: Quantumania ja The Marvels floppasivat lippukassoilla pahasti.

Russon veljekset eivät siltikään usko supersankariähkyyn, paljastaa Total Filmin haastattelu. Heidän mielestään ongelmat johtuvat jostain ihan muusta.

”Luulen, että se heijastaa tämänhetkistä tilaa vähän kaikessa. Juuri nyt on vähän vaikeaa, ja siksi tämä on mielenkiintoista aikaa. Luulen, että elämme siirtymäkautta, eivätkä ihmiset vielä tiedä, millaisia tarinoita he saavat jatkossa tai millaisia tarinoita he haluavat”, Joe Russo kommentoi.

Hän viittaa myös siihen, miten sukupolvien väliset kulutustottumukset ovat alkaneet näkyä elokuvien menestyksessä.

”Median kulutuksessa on suuri sukupolvien välinen kuilu. On sukupolvi, joka on tottunut menemään teatteriin tiettynä päivänä katsomaan jotain, mutta tämä sukupolvi on vanhenemassa pois. Sillä välin uusi sukupolvi haluaa kaiken nyt, ja sitten siirtyy seuraavaan asiaan, jota he käsittelevät tehden samalla kahta muuta asiaa. Kaikki on nyt hyvin erilaista kuin aiemmin. Ja luulen, että kaikki, myös Marvel, kokee saman asian, tämän siirtymän. Ja uskon, että se on tämän ongelman varsinainen juurisyy.”

Marvel Studiosin seuraava elokuva on heinäkuussa ensi-iltansa saava Deadpool & Wolverine.