Uusimmat

Gwyneth Paltrow ei ole nähnyt Avengers: Endgamea ja on aivan pihalla Marvel Studiosin elokuvista muutenkin

Kuva: © 2012 MVLFFLLC. TM &2012 Marvel. All Rights Reserved.

07.12.2023 20:00 Muropaketin toimitus

Gwyneth Paltrow esitti Pepper Pottsia ensimmäisestä Iron Man -elokuvasta lähtien Avengers: Endgameen asti.

Pepper Pottsia Marvel Studiosin Avengers-elokuvissa esittänyt Gwyneth Paltrow paljastaa tuoreessa haastattelussa, että on tipahtanut kärryiltä Marvel-tarinoiden suhteen, uutisoi Deadline.

“Rehellisesti sanottuna lopetin niiden katsomisen jossain vaiheessa. En ole koskaan katsonut Endgamea. En pysy kärryillä kuka on mitäkin. Mutta ehkä minun pitäisi katsoa se jossain vaiheessa”, Paltrow kommentoi.

Paltrow selventää tätä sillä, että ensimmäisen Iron Manin jälkeen Marvel Studiosin tuotannot paisuivat niin valtaviksi.

“Ensimmäinen elokuva oli niin erilainen, koska studio ei uskonut, että siitä tulisi hitti. He palkkasivat Jon Favreaun ohjaajaksi, joka oli mahtava. Ja sitten he palkkasivat Robert Downey Jr.:n jota tuohon aikaan pidettiin näyttelijänä, jota ei kannata palkata. Hän oli urallaan suvantovaiheessa”, Paltrow kertoo.

“Improvisoimme elokuvaa tehdessämme lähes joka kohtauksessa. Kirjoitimme vuorosanoja aamuisin Jonin asuntovaunussa. Tuntui kuin olisi tehnyt indie-elokuvaa. Sitten siitä tuli niin suuri hitti, ettei niin voinut enää jatkossa tehdä.”

Paltrow on viime vuosina keskittynyt tehtäviinsä yritysjohtajana ja on jättänyt näyttelemisen toistaiseksi. Hän ei kuitenkaan täysin sulje pois mahdollisuutta, että palaisi joskus vielä valkokankaille.