Uusimmat

Mihin Gwyneth Paltrow hävisi? ”Älkää minulle huutako, huutakaa Marvelille”

Kuva: © Marvel Studios

31.08.2023 08:47 Muropaketin toimitus

Gwyneth Paltrow’n esittämä Pepper Potts oli mukana jo Marvel Studiosin ensimmäisessä elokuvassa (Iron Man, 2008).

Viimeksi Tony Starkin mielitietty nähtiin vuoden 2019 Avengers: Endgamessa. Pepper Potts on ollut siis vaihtopenkillä jo kohta 4,5 vuoden ajan.

Kun Gwyneth Paltrow’ta kysyttiin Instagramissa mihin Pepper on oikein kadonnut MCU:sta, kannusti näyttelijä faneja kääntymään Marvelin puoleen.

”Voi luoja, älkää minulle huutako. En minä, minä vain, se vain – me vain lopetimme, koska Iron Man kuoli ja miksi Pepper Pottsia tarvittaisiin ilman Iron Mania? En minä tiedä! Soittakaa Marvelille ja huutakaa niille, älkää minulle”, Paltrow kuittasi Comicbook.comin mukaan.

Kommenttia ei kannata ottaa järin vakavasti, sillä Gwyneth Paltrow teki jo vuonna 2019 selväksi aikeensa jättää supersankarielokuvat. Pepper Pottsille olisi varmasti löytynyt tilaa vaikka Black Panther: Wakanda Foreverista, jos Paltrow olisi ollut kiinnostunut roolinsa uusimaan.

”Olen nykyään jo aika vanha asuun ja kaikkeen sellaiseen. Tunnen itseni kuitenkin hyvin onnekkaaksi, kun sain tehdä tämän roolin, johon minut puhuttiin mukaan. Olimme [ennen ensimmäistä Iron Mania] ystäviä [ohjaaja] Jon Favreaun kanssa. Oli mahtava kokemus tehdä ensimmäinen Iron Man ja nähdä sitten, miten tärkeäksi se on muodostunut faneille”, Paltrow totesi Varietyn haastattelussa.

Näytteleminen on ylipäänsä jäänyt Paltrow’lta viime vuosina vähemmälle, mahdollisesti kokonaan.