Uusimmat

Huhu: Iron Man 2:n pahis on mukana Marvelin uudessa Armor Wars -elokuvassa

02.01.2024 12:00 Muropaketin toimitus
Jojo Rabbit

Sam Rockwell kohtasi Iron Man 2 -kollegansa Scarlett Johanssonin vuoden 2019 Jojo Rabbit -elokuvassa © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation

Sam Rockwell palasi joulukuussa Iron Man 2 -pahiksen rooliin What If…? -sarjan toisella kaudella. Tuoreen huhun mukaan Rockwellin esittämä asetehtailija Justin Hammer on palaamassa myös valkokankaalle.

Hollywood-juoruilija Daniel Richtman mukaan Sam Rockwell neuvottelee Marvel Studiosin ja Disneyn kanssa roolista tulevassa Armor Wars -elokuvassa, uutisoi Comicbookmovie.

Asiaa ei ole vielä vahvistettu, mutta What If…? osoitti Rockwellin olevan yhä kiinnostunut hahmostaan. Aikaisemmin näyttelijä on kertonut suhtautuvansa avoimesti myös Justin Hammerin esiintymiseen Thunderboltsissa (2025), tosin ainakaan tällä tietoa hahmo ei ole elokuvassa mukana.

Armor Warsin piti olla alkujaan Disney+-sarja, mutta sittemmin suunnitelmia muutettiin. Tällä hetkellä ei ole tietoa, milloin Iron Manin perintöä perkaava elokuva kuvataan tai julkaistaan. Don Cheadlen esittämä War Machine on mukana, mutta muista Armor Warsin hahmoista tai näyttelijöistä ei ole tietoa.

Iron Man 2:n (2010) jälkeen Sam Rockwell esitti Justin Hammeria vuoden 2014 lyhytelokuvassa All Hail the King. Molemmat supersankaritarinat voi katsoa Disney+:sta.