Uusimmat

Komediahitti The Officesta tehdään taas uusi versio – tällä kertaa keskitytään naishahmoihin

31.05.2023 18:00 Muropaketin toimitus

The Office Australia on tekeillä.

Ricky Gervaisin ja Stephen Merchantin luoma The Office on alkanut elää omaa elämäänsä sen jälkeen, kun alkuperäinen brittisarja päättyi kolmen tuotantokauden jälkeen vuonna 2003. Alkuperäistä The Officea kuuluisampi amerikkalaisversio kesti yhdeksän tuotantokauden ajan vuosina 2005-2013, minkä lisäksi sarjasta on tehty omia versioita myös muualla maailmassa.

Nyt tekeillä on jälleen uusi, globaaleille markkinoille suunnattu englanninkielinen versio, uutisoi Variety. The Office Australia ottaa ensimmäistä kertaa sarjan historiassa keskushahmokseen naisen. Gervaisin ja Steve Carellin aiemmin esittämässä roolissa nähdään tuossa uudessa sarjassa australialaiskoomikko Felicity Ward.

The Office Australiassa tarinaan lisätään myös Covidin jälkeinen käänne, jossa työntekijät joutuvat työskentelemään kotona ja toimiston päällikkö joutuu kehittelemään uskomattomia ideoita pitääkseen “työperheensä” koossa.

Wardin lisäksi muissa rooleissa nähdään Edith Poor, Steen Raskopoulos, Shari Sebbens, Josh Thomson, Jonny Brugh, Pallavi Sharda, Susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmit ja Firass Dirani.

Kahdeksanosaisen sarjan kuvaukset alkavat kesäkuussa Sydneyssä. Sarja julkaistaan Prime Videossa maailmanlaajuisesti.

Amerikkalainen The Office löytyy tällä hetkellä suoratoistossa Netflixistä, Prime Videosta, Elisa Viihde Viaplaysta, Ruudusta ja SkyShowtimesta. Britti-Office on puolestaan katsottavissa HBO Maxista ja BritBoxista.