Uusimmat

Kotona voi nyt katsoa toimintaleffan, joka pyörisi elokuvateatterissa ilman koronavirusta – Mutta ei kyllä kannata: ”Vin Diesel on tehnyt yhden tähden kammotuksen”

03.04.2020 14:08 Muropaketin toimitus

Jos koronaviruspandemia ei olisi iskenyt, pyörisi Vin Dieselin supersankarielokuva nyt elokuvateattereissa ainakin Pohjois-Amerikassa. Valkokankaiden sijaan elokuvan voi nyt katsoa kotona, sillä se on julkaistu studion toimesta verkkovuokraamoissa ja -kaupoissa pikavauhtia.

Bloodshot on saatavilla Suomessakin, mutta ei elokuvaan kuitenkaan kannata sijoittaa siitä pyydettyä 15 euroa.

Vin Dieselin uutuus on nimittäin – ammattikieltä käyttääksemme – melkoinen köntsä.

Muropaketin arvostelussa Bloodshotista todettiin seuraavaa:

Leffa olisi voinut olla edes vähän parempi jonkun toisen pääosanesittäjän kanssa, mutta vain vähän. Bloodshot on muiltakin osa-alueiltaan kunnon kuonaa, joka saa sarjakuvan fanin näkemään punaista. Jos alkuperäisteokset eivät ole tuttuja, niin leffa vertautuu esimerkiksi Universal Soldieriin, Total Recalliin tai Robocopiin ja itse Bloodshot-hahmo myöskin Wolverineen. Ensimmäinen vuoden 1992 Universal Soldier sekä kehnoimmatkin karvaisen mutantin elokuvat ovat erinomaisia ja Paul Verhoevenin ohjaustyöt suurta taidetta tähän roskaan verrattuna. […] Bloodshot on tarjolla useimmissa palveluissa 14,99 euron hintaan, jolla sen saa poikkeuksellisesti omaksi. Useimmat muut pandemian takia kotisohvalla katsottaviksi tulleet uutuuselokuvat voi tässä vaiheessa vain vuokrata ja niiden hinta on melkein 20 euroa. Bloodshotin hinta on silti hurja, sillä tuskin tätä kukaan haluaa toistamiseen katsoa. Unohtakaa siis koko elokuva ja lukekaa mielummin Bloodshot-sarjakuvia.

Lue koko kirjoitus täältä:

Vin Dieselin Bloodshot-supersankarielokuva on hädin tuskin yhden tähden arvoinen kammotus