Uusimmat

Kriitikot inhoavat Netflixissä tänään julkaistua jättielokuvaa – tuoreusaste Rotten Tomatoesissa nyt vain 14 prosenttia

Kuva: Netflix © 2023

19.04.2024 14:53 Muropaketin toimitus

Zack Snyderin toinen Rebel Moon -elokuva saapui tänään Netflixiin. Järin yllättävää ei ole, että se on kerännyt kriitikoilta hyvin vähän kiitosta.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiverin tuoreusaste on tällä hetkellä Rotten Tomatoesissa vain 14 prosenttia. Arvioita on summauksessa mukana vasta seitsemän, joten luku tullee vielä muuttumaan. Vaikea kuitenkaan uskoa, että tilanne ihan kamalan voitokkaaksi kääntyy Rebel Moon -jatko-osalle.

Elokuvasarjan ensimmäisen osan eli joulukuussa julkaistun Rebel Moon: Part One – A Child of Firen tuoreusaste on kriitikkojen puolella nyt 21 prosenttia ja suuren yleisön puolella 57 prosenttia.

Muropaketin arviossa Rebel Moon – Part Two: The Scargiver sai vain yhden tähden viidestä.

Arvostelu | Rebel Moonin jatko-osa on rumaa yhden tähden Netflix-roskaa

“Luulin olevani valmis ottamaan iskut vastaan, mutta kun luin arvosteluja, se vaikutti minuun kovasti. Minusta tuntuu, että kannan elokuvaa kaikkien niiden puolesta jotka välittivät sen teosta ja se kosketti minua… He kaikki olivat pistäneet likoon niin paljon sydäntään, kyyneleitään ja hikeään tässä projektissa. On hankala nähdä jotain lytättynä siinä mittakaavassa. Olen edelleen ylpeä, että olen ollut osana sitä, ja jos Rebel Moonia ei tehdä koskaan lisää, se pysyy edelleen tärkeänä osana elämääni ja puolustan sitä loppuun saakka”,  totesi Rebel Moonin tähti Sofia Boutella keväällä.

Rebel Moon -tähti ei ottanut haukkuja kevyesti: ”Puolustan sitä elokuvaa loppuun asti”

Zack Snyder on puolestaan ilmoittanut, että hänen elokuviaan saa ihan vapaasti haukkua, mutta henkilökohtaisuuksiin menevää vihaamista ohjaaja ei voi käsittää.

Zack Snyder ei ymmärrä, miksi jotkut vihaavat häntä: “Ei toki haittaa, jos ette pidä elokuvistani”

A Child of Firen ja The Scargiverin pidennetyt versiot julkaistaan Netflixissä myöhemmin tänä vuonna.