Uusimmat

Kuva: Star Wars -tähti Joonas Suotamolla on hirviömäinen yllätysrooli Disney+:n uutuussarjassa

30.11.2022 09:12 Muropaketin toimitus

Star Wars -elokuvien Chewbacca oli pitkään Joonas Suotamon ainoa rooli Yhdysvalloissa, mutta nyt entinen koripalloilija on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Vuoden 1988 klassikkoelokuvan tarinaa jatkava Willow-tv-sarja alkaa Disney+:ssa tänään, ja nyt on paljastettu, että Joonas Suotamolla on yllätysrooli fantasiauutuudessa.

Lucasfilmin sivuilla julkaistussa haastattelussa paljastetaan Suotamon esittävän Willow’ssa pahishahmoa nimeltä Scourge. Kyseessä on melkoinen kammotus: harmaa iho on liman peitossa ja pään ympärillä on piikeillä varustettu häkki.

Kontrasti Chewbaccaan on melkoinen.

Willow

Roolista Willow-sarjassa Suotamo voi kiittää Jon Kasdania, joka käsikirjoitti Solo: A Star Wars Storyn ja toimii Willow’n showrunnerina.

”Jon lähetti minulle viestin ja kertoi, että hänellä voisi olla sopiva rooli tarjolla, jos kiinnostaa. Se oli sitten loppujen lopuksi fantastinen kokemus. […] Chewieen verrattuna tämä puku oli paljon haastavampi. Minua seurasi koko joukko ihmisiä eri laitteiden, hanskojen ja häkin kanssa”, Suotamo kertoo haastattelussaan.

Näkyvän Star Wars -roolin jälkeen Joonas Suotamo on etsinyt uusia elokuvarooleja, mutta esimerkiksi Creed 2 meni sivu suun:

Star Wars -tähti Joonas Suotamo sai pakit Sylvester Stallonelta: ”Etsimme tähän elokuvaan nyt jotain muuta”

Willow’sta julkaistaan tänään kaksi ensimmäistä jaksoa.