Uusimmat

Kuvat: Viikon odotetuinta ensi-iltaa mainostetaan tekoälyn luomilla kuvilla, joiden kohtauksia ei löydy koko elokuvasta

Kuva: © Scanbox Entertainment

18.04.2024 20:00 Muropaketin toimitus

Alex Garlandin ohjaama ja käsikirjoittama Civil War saa ensi-iltansa huomenna perjantaina.

A24 on julkaissut uusia markkinointikuvia huomenna ensi-iltansa saavasta, Alex Garlandin ohjaamasta ja käsikirjoittamasta Civil War -elokuvasta. Kuvat ovat synnyttäneet runsaasti keskustelua monestakin syystä.

Ensiksikin kuvat esittävät kohtauksia, jollaisia ei löydy koko elokuvasta, uutisoi The Hollywood Reporter. Monia häiritsee se, että ne antavat elokuvasta aivan vääränlaisen kuvan valheellisella markkinoinnilla.

Civil War on indie-elokuvistaan tunnetun A24:n kallein elokuva. Sen tuotantobudjetin kerrotaan olevan 50 miljoonaa dollaria. Nyt julkaistut kuvat vihjaavat elokuvasta, jonka budjetti on ainakin tuplasti nykyisen kokoinen.

Toisekseen kuvat ovat selkeästi tekoälyn tekemiä. Tämä ymmärrettävästi hiertää monia, sillä tekoälyn käyttö oli esimerkiksi viime vuonna keskeinen aihe Hollywoodin lakoissa.

Civil Warin pääosissa nähdään Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson ja Nick Offerman. Muropaketin arvostelussa elokuva sai kaksi ja puoli tähteä, ja sen kerrottiin olevan ”omituisen mitäänsanomaton teos” ja siksi Garlandin aiemman tuotannon ystävälle ”huima pettymys.

Arvostelu | USA:ssa kohun aiheuttanut Civil War on ikävän etäinen sotaelokuva