Uusimmat

The Last of Us -tähti muisteli villiä nuoruuttaan: poltteli pilveä poliisiaseman edessä putkassa nukutun yön jälkeen

Kuva: © A24

18.04.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Nick Offerman nähdään Yhdysvaltain presidenttinä tällä viikolla julkaistavassa Civil War -elokuvassa.

The Last of Us -sarjasta Emmyllä palkittu näyttelijä Nick Offerman nähdään Yhdysvaltain pressidenttinä tällä viikolla ensi-iltansa saavassa, Alex Garlandin ohjaamassa elokuvassa Civil War. Sen tiimoilta Offerman vieraili Jimmy Kimmelin show’ssa ja muun muassa muisteli haastattelussa nuoruuttaan.

Offerman paljastaa joutuneensa putkaan kahdesti. Ensimmäisellä kerralla näpistyksestä ja toisella kerralla epäiltynä läheisen ravintolan kassan ryöstäjäksi.

Hän kertoo olleensa kavereittensa kanssa polttelemassa pilveä teatterin takana, kun paikalliset poliisit sattuivat paikalle. Kaveriporukka laittoi juoksuksi, mutta poliisit saivat heidät kiinni. Ja koska he olivat juosseet karkuun poliisit luulivat heitä ryöstäjiksi.

He saivat poliisit vakuutettua, etteivät olleet näiden etsimiä roistoja, mutta joutuivat jäämään putkaan yöksi.

“Aamulla auringon noustessa kävelimme ulos ja poliisiaseman edessä harmittelimme ystävällemme Gregille, että tämä oli joutunut heittämään pakomatkallamme lopun marihuanan menemään. Mutta hän vain tunki kätensä housuihinsa, vetäisi marihuanan esille ja sanoi ’luuletteko, että heittäisin tämän menemään?’. Niinpä sinä aamuna ensi töiksemme päädyimme polttelemaan pilveä siinä Urbanan poliisiaseman edessä. Ja nyt olen tässä”, Offerman kertoilee.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

LUE MYÖS: Arvostelu | USA:ssa kohun aiheuttanut Civil War on ikävän etäinen sotaelokuva

 

Muropaketin uusimmat