Uusimmat

Leffavinkki MM-kiiman keskelle: Vuoden 2001 Shaolin Soccer on futisleffa, josta innostuu jopa jalkapallon vihaaja

14.06.2018 17:05 Muropaketin toimitus

Jalkapallon MM-kisat alkoivat tänään. Parhaillaan käynnissä ovat avajaiset, joiden jälkeen alkaa Venäjän ja Saudi-Arabian välinen avausottelu. Seuraavina viikkoina futiksesta intoillaan vasemmalla ja oikealla. Tukala tilanne niille, jotka eivät jaksa potkupallosta innostua.

Vaan eipä hätää, nyt Muropaketti tarjoaa elokuvavinkin, jonka avulla voi ottaa henkisesti osaa MM-huumaan katsomatta yhtään ottelua:

Hanki käsiisi vuonna 2001 valmistunut Shaolin Soccer!

Stephen Chow’n ohjaama elokuva yhdistää taistelulajit, urheilun ja komedian yhdeksi ratkiriemukkaaksi kokonaisuudeksi. Shaolin Soccerista voivat nauttia sekä kovan luokan futisharrastajat että jalkapalloa kammoavat.

Alta löydät Shaolin Soccerin trailerin ja virallisen juonikuvauksen:

”Shaolin on pyhä taito, jota harjoitettiin läpi aikakausien; se tuli tuntea ja osata sydämen perukoissa asti. Shaolin Soccerissa se on paljon muutakin kuin vain elämänfilosofia kuudelle nuorelle uskovaiselle. Se on kokonainen elämäntapa. Mutta maailman alati muuttuessa heidän ympärillään kunniasta ja itsehillinnästä tulee unohdettuja arvoja ja nuoret eksyvät polulta, kaikki paitsi yksi uskollinen seuraaja, Sing (Stephen Chow). Entisen jalkapallotähden avulla hän kerää kokoon vanhat, rapakunnossa ja tuuliajolla olevat ystävänsä ja värvää tiimiin nuoren naisen, jolla on uskomattomia kung fu taitoja. Yhdessä he aikovat tuoda Shaolinin muinaisen mahdin osaksi modernia jalkapalloa ja matkan varrella he saattavat hyvinkin viedä maailman suosituimman urheilulajin aivan uusiin ulottuvuuksiin.”