Uusimmat

Liam Neeson tekee yllättäen jatko-osan astetta paremmalle toimintatrillerilleen – nyt painutaan Nepaliin

28.04.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Liam Neeson suuntaa jatkossa Nepaliin elokuvassa Ice Road 2: Road to the Sky.

Liam Neeson tekee jatko-osan vuonna 2021 julkaistulle toimintajännärilleen The Ice Road, uutisoi Deadline. Ice Road 2: Road to the Sky suuntaa Kanadan sijaan Nepalin jäätiköille.

Jatko-osassa Neesonin esittämä Mike McCann päättää kunnioittaa veljensä viimeistä toivetta ja lähtee Nepaliin sirottelemaan tämän tuhkat Mount Everestille. Mike matkaa Road to the Sky -nimisellä tiellä bussikyydissä kun matkan katkaisevat nepalilaiset palkkasotilaat. Miken pitää pelastaa niin bussikyytiläiset kuin lähikylän asukkaatkin.

Jonathan Hensleigh palaa ohjaaja-käsikirjoittajan rooliin myös jatko-osassa. Kuvausten on määrä alkaa vuoden 2024 alkupuolella.

Ensimmäistä The Ice Road -elokuvaa kommentoi Muropaketin Aki Lehti arvostelussaan näin:

“The Ice Road ei ole ihan sitä perinteisintä leikkaa ja liimaa -tyyliä, jolla useimmat Neesonin kostoelokuvat ja toimintatrillerit on karsittu kasaan. Loputtoman ammuskelun sijaan jääteillä kaahaavat jättirekat on suht omaperäinen idea. Toteutukseltaan jännäri on parhaimmillaan korkeintaan keskinkertainen, mutta suurimman osan ajasta auttamattoman kehno. Sarjakuvamaista väkivaltaa ei ole tällä kertaa tarjolla, kuten leffan K12-ikärajasta voi päätellä.”

Arvostelu | Rima ei ole korkealla, mutta The Ice Road on hitusen tavallista parempi Liam Neesonin toimintajännäri

The Ice Road (2021) löytyy tällä hetkellä suoratoistossa SkyShowtimesta.