Uusimmat

Lily-Rose Depp puolustaa uuden HBO Max -sarjan seksikohtauksia: “Mikään siveellinen ei minua kiinnosta”

Lily-Rose Deppin jo lakkautettu The Idol -sarja (2023) tuli tunnetuksi seksikohtauksistaan © HBO

29.06.2023 09:52 Muropaketin toimitus

Cannesissa maailmanensi-iltansa saanut The Idol -sarja lytättiin täysin syystä maanrakoon.

HBO Maxin maanrakoon haukutun The Idol -sarjan pääosanesittäjä Lily-Rose Depp puolustaa Vogue Australian jutussa sarjan loputtomia seksikohtauksia.

The Idolin kaksi ensimmäistä jaksoa saivat maailmanensi-iltansa toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla. Niiden saaman todella kehnon vastaanoton ansiosta HBO Max ei poikkeuksellisti lähettänyt sarjasta medialla ennakkokatseluita lainkaan.

Abel ”The Weeknd” Tesfayen, Reza Fahimin ja HBO:n Euphoria-hittisarjasta tutun Sam Levinsonin luoma The Idol kertoo Deppin esittämästä Jocelynista, joka yrittää nousta Amerikan seksikkäimmäksi poptähdeksi. Sarja on yhtä ähinäkohtausta toisensa perään.

”Tiesin alusta asti tekeväni jotain provosoivaa. Mikään siveellinen ei minua kiinnosta. Se on ihan ok, jos sarja ei kelpaa kaikille. Paras taide jakaa mielipiteet. Elämme yliseksualisoidussa maailmassa ja sen tutkiminen on mielestäni kiinnostavaa”, Depp selittää.

Rotten Tomatoesissa sarjasta on pitänyt vain 22 prosenttia kriitikoista. Metacriticin puolella kriitikkoarvostelujen keskiarvo on tällä hetkellä vain 27/100.

Deppin ja Tesfayen lisäksi The Idolia tähdittävät muun muassa Troye Sivan, Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son ja Hank Azaria.

Sarjan viides ja viimeinen jakso tulee tarjolle HBO Maxiin 3. heinäkuuta.

Muropaketin uusimmat