Uusimmat

Linda Hamilton muisteli viimeistä Terminator-elokuvaansa: “En voi sanoa että rakastan sitä”

Linda Hamilton elokuvassa Terminator: Dark Fate / Kuva: © Skydance Productions and Paramount Pictures

16.04.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Linda Hamilton palasi Sarah Connorin rooliin vuonna 2019 julkaistussa Terminator: Dark Fate -elokuvassa.

Alkuperäisten Terminator-elokuvien tähti, Sarah Connoria esittänyt Linda Hamilton, palasi ikoniseen rooliinsa viisi vuotta sitten Terminator: Dark Fate -elokuvassa. Tim Millerin ohjaama elokuva ei ollut valtaisa menestys, eikä Hamilton itsekään tunnu olevan siihen täysin tyytyväinen.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Hamilton kommentoi elokuvaansa näin:

”En harrasta pahemmin katumista. Luulen, että loppujen lopuksi kadumme enemmän sitä, mitä emme tee, kuin sitä, mitä teemme. Olen erittäin iloinen, että olin mukana. Rakastin ohjaaja Tim Milleria, rakastan naisiani [Mackenzie Davis ja Natalia Reyes], ja vaikka en voi sanoa rakastavani elokuvaa, se johtuu siitä, että olin niin kiintynyt siihen. Olen nähnyt sen vain kerran. Tuntuu siltä, että se oli liian vauhdikas. Mutta teimme niin paljon hyvää työtä, ja se oli elämäni parasta aikaa ja samalla elämäni kamalinta aikaa, kaikki kiedottuna yhteen elokuvaan.”

Hamilton kertoo olleensa elokuvan kuvausten aikaan 63-vuotias ja pitävänsä sen fyysisyyttä tuossa iässä haastavana.

”Joka päivä oli kuin triathlon: nyt me uimme kaksi tuntia ja sitten me juoksemme kaksi tuntia. Luin 40 kirjaa noiden kuvausten aikana. Se oli ainoa mitä pystyin tekemään, makaamaan ja lukemaan, jotta sain lähetettyä ajatukseni jonnekin muualle ja annettua kehoni levätä.”

Terminator: Dark Fate löytyy suoratoistossa Disney+:sta.