Uusimmat

Maestro-tähti Bradley Cooper puolustaa kohuttua tekonenäänsä: “Meidän oli pakko tehdä se”

Kuva: Jason McDonald/Netflix © 2023

22.11.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Bradley Cooperin ohjaama ja tähdittämä Maestro julkaistaan Netflixissä joulukuussa.

Bradley Cooper esittää säveltäjä Leonard Bernsteinia joulukuussa Netflixissä julkaistavassa elokuvassa Maestro. Cooper myös itse toimii elokuvan ohjaajana ja toisena käsikirjoittajana.

Elokuvassa Cooper käyttää tekonenää, mikä on myös herättänyt joissakin ihmisissä närää, sillä isokokoista nenää pidetään juutalaisvastaisena. Cooper itse (kuten kuin Bernsteinin perilliset aiemmin syksyllä) puolustaa elokuvanenäänsä CBS Morningsin haastattelussa.

“Olen tehnyt tämän projektin rakkaudesta. Oma nenäni on itse asiassa hyvin samanlainen kuin Lennyllä. Tekonenä on melkein kuin silkkilakana”, Cooper selittää.

Cooperin mukaan he ensin yrittivät pärjätä ilman tekonenää, mutta lopulta heidän oli pakko päätyä lisäämään nenään jatketta.

“Se riippuu kaikki tasapainosta. Huuleni eivät ole lainkaan niin kuin Lennyllä eikä leukani. Joten teimme ne ja se vaan ei näyttänyt oikealta. Meidän oli pakko tehdä myös nenä, koska muuten minua ei olisi uskonut ihmiseksi lainkaan.”

Katso haastattelu tästä videosta:

Maestro julkaistaan Netflixissä 20. joulukuuta. Cooperin lisäksi sen keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Carey Mulligan ja Matt Bomer.