Uusimmat

Bradley Cooper ei salli tuoleja elokuviensa kuvauspaikalla: “Olen aina vihannut niitä”

Kuva: Jason McDonald/Netflix © 2023

18.12.2023 08:25 Muropaketin toimitus

Bradley Cooperin ohjaama ja tähdittämä Maestro-biopic tulee tarjolle Netflixiin keskiviikkona.

Bradley Cooper osallistui Spike Leen kanssa Varietyn YouTubessa esittämään Directors on Directors -sarjaan Maestro-elokuvansa tiimoilta. Cooper näyttelee elokuvan pääosan, toimii sen ohjaajana ja rustasi käsikirjoituksen yhdessä Josh Singerin kanssa.

Cooper kertoo juttutuokiossa muun muassa säännöstään, ettei hänen setissään ole tarjolla tuoleja kenellekään.

”Ei, minun kuvauksissani ei ole lainkaan tuoleja. Olen aina vihannut niitä. Energiataso laskee heti kun istahdat alas. Omenalaatikot ovat parempia. Istumme niiden päällä, kaikki lähellä toisiamme”

Maestro-elokuva kertoo kapellimestari ja säveltäjä Leonard Bernsteinin ja hänen vaimonsa Felicia Montealegren elämäntarinan. Toisessa pääosassa nähdään Carey Mulligan. Mukana ovat myös muun muassa Matt Bomer, Maya Hawke ja Sarah Silverman.

Maestro saa ensi-iltansa Netflixissä tämän viikon keskiviikkona 20 joulukuuta.

Muropaketin arvostelu ilmestyy näillä näkymin vasta samana päivänä, johtuen siitä, ettei Netflix ole lähettänyt elokuvasta ennakkokatseluita, vaan halunnut median katsovan sen valkokankaalta. Muualla maailmassa leffa on pyörinyt jo muutaman viikon teattereissa, mutta Suomessa Netflix-elokuvia ei ole tuotu moneen vuoteen teatterilevitykseen, joten niistä ei ole myöskään järjestetty pressinäytöksiä.

Maestro