Uusimmat

Mahtisormukset ei ole enää Prime Videon katsotuin sarja – Edelle kiilasi uusi scifi-sarja, johon kannattaakin tutustua

Kuva: © Prime Video

25.10.2022 17:04 Muropaketin toimitus

Mahtisormukset ei ensimmäisen kauden päätyttyä jäänyt paistattelemaan päivää Prime Videon TOP 10 -listan kärkeen. Suoratoistopalvelun scifi-uutuus kiilasi fantasiaseikkailun edelle nopeasti.

Uniladin mukaan Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset oli kuusi viikkoa Amazonin Prime Video -palvelun katsotuin sarja, mutta nyt viime viikonloppuna alkanut Westworldin tekijöiden uutuus The Peripheral on kirinyt sen edelle.

Chloë Grace Moretzin (Kick-Ass) tähdittämän sarjan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Nuoren naisen ollessa jumissa pikkukaupungiss hänen ainoa pakokeinonsa arjen yksitoikkoisuudesta ovat haastavat videopelit, Hän on niin taitava, että eräs yhtiö lähettää hänelle uuden järjestelmän testattavaksi… mutta luvassa on yllätys. Pelin avulla hän pystyy toteuttamaan haaveensa ja löytämään päämäärän, romantiikkaa ja glamouria… mutta samalla se asettaa hänet perheineen todelliseen vaaraan.”

The Peripheralista on tähän mennessä julkaistu kaksi jaksoa, ja lisää on luvassa perjantaina.

Muropaketin toimittaja Aki Lehti suosittelee The Peripheraliin tutustumista arviossaan. Vaikka sarjalla omat haasteensa onkin, edustaa The Peripheral kunnianhimoista ja komeaa scifi-kerrontaa, jollaista ei ole maailmassa koskaan liikaa.

Arvostelu | The Peripheral -sarja on fiksua scifiä, joka tarjoaa liikaakin korkealentoisia ideoita