Uusimmat

Mainioon sarjakuvaan pohjautuva Paper Girls alkaa Amazon Prime Videossa tällä viikolla – Tämä scifisarjasta tiedetään nyt

26.07.2022 09:10 Muropaketin toimitus

Brian K. Vaughanin tieteissarjakuvaan pohjautuva Paper Girls alkaa Amazon Prime Videossa 29. heinäkuuta.

Tulevana perjantaina Amazon Prime Videossa alkaa uusi scifi-sarja Paper Girls. Sarja pohjautuu Brian K. Vaughanin kirjoittamaan ja Cliff Chiangin kuvittamaan, saman nimiseen sarjakuvaan. Vaughan tunnetaan myös sarjakuvista Y: The Last Man, Saga ja Ex Machina.

Paper Girls kertoo neljästä sanomalehtien jakajina toimivasta teinistä, jotka Halloweenin jälkeisenä päivänä vuonna 1988 kohtaavat keskenään sotivia aikamatkaajia ja päätyvät näiden kanssa itsekin matkaamaan edestakaisin ajassa – ja kohtaamaan tulevaisuudessa muun muassa itsensä tai läheistensä vanhempia versioita.

80-luvulta liikkeelle lähtevä sarja tulee varmasti vertautumaan muun muassa hittisarja Stranger Thingsiin.

Amazonin tv-versiossa tieteisseikkailun päähenkilöitä esittävät Sofia Rosinsky, Camryn Jones, Riley Lai Nelet ja Fina Strazza. Aikuisrooleissa nähdään muun muassa Ali Wong, Adina Porter, Nate Gorddry ja Sekai Abeni. Sarjan on luonut Stephany Folson (Toy Story 4).

Nimestään huolimatta aikuisille suunnattua Paper Girls -sarjakuvaa julkaistiin vuosina 2015-2019 yhteensä 30 numeron verran. Sarjakuvan ensimmäisen numeron voi lukea ilmaiseksi Image Comicsin sivuilta.

Nuoret näyttelijät kertoivat hahmoistaan ja kokemuksistaan Colliderin haastattelussa Comic-Conissa. Haastattelu on katsottavissa tästä videosta:

Katso Paper Girlsin trailerit näistä videoista: