Uusimmat

Marvel vahvisti: Michael ”Batman” Keaton on uusi Spider-Man-pahis

10.11.2016 07:23 Tatu Junni

Spider-Man: Homecoming

Vuoden surkeimmin säilytetty salaisuus on paljastettu: Michael Keaton esittää Korppikotkaa Marvelin ja Sonyn yhteistyönä syntyvässä Spider-Man: Homecomingissa.

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige on vahvistanut Michael Keatonin roolin uudessa Hämähäkkimies-elokuvassa Toronto Sun -lehdelle. Asiasta on uutisoitu tällä viikolla elokuva- ja sarjakuvamedioissa laajasti, mutta vaikea on ymmärtää, miksi.

Keaton kommentoi nimittäin jo kesällä Spider-Man-kiinnitystään Empire-lehdelle seuraavasti:

“En käytännössä tiedä mitään Spider-Manin maailmasta, mutta ystävälläni on kaksi tytärtä, jotka rakastavat supersankareita. Kysyin heistä toiselta Hämähäkkimiehestä ja hän kertoi minulle mitkä elokuvat kannattaa katsoa. […] Uskon että Spider-Man: Homecomingista tulee hieno juttu ja odotan innolla sitä. Tom Holland [uusi Hämis] on mahtava näyttelijä ja keskusteluni Marvelin kanssa ovat osoittaneet, että he lähestyvät tätä juttua tosissaan”.

Vaikka Spider-Manin maailma on vieras, on Michael Keatonilla runsaasti kokemusta sekä supersankareista että lintuhahmoista. Hän esitti Batmania Tim Burtonin kahdessa Lepakkomies-elokuvassa vuosina 1989 ja 1992. Vuoden 2014 Birdmanissa Keaton puolestaan terapoi itseään esittämällä entistä supersankarielokuvien tähteä.

Spider-Man: Homecoming -elokuva on jo kuvattu, tiedotti uutta seittisinkoa esittävä Tom Holland lokakuussa. Michael Keatonista ei kuitenkaan ole herkullisia paljastuskuvia superkonna-asussaan internetissä nähty, joten voisimme kuvitella paljon erikoistehosteita vaativan Korppikotkan osuuksien kuvaamisen keskittyneen studio-oloihin.

Ensi-iltansa Jon Wattsin ohjaama Spider-Man-elokuva saa heinäkuussa 2017.

Birdman

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat