Uusimmat

Mielikuvituksen käyttö oli selvästi kielletty, kun uudelle The Walking Dead -sarjalle keksittiin nimeä

05.10.2022 15:01 Muropaketin toimitus

The Walking Dead season 11

The Walking Deadin viimeiset jaksot pyörivät nyt Disney+:ssa, mutta taistelu zombeja ja kusipäitä vastaan jatkuu uusissa spinoff-sarjoissa.

AMC-kanavan The Walking Deadin suosituimpiin hahmoihin alusta pitäen lukeutunut Daryl Dixon (Norman Reedus) jatkaa seikkailujaan omassa sarjassaan, jonka nimi on Bloody Disgusting -sivuston mukaan…

Daryl Dixon.

Ta-daa!

Mielikuvitusta ei siis todellakaan ole rasitettu uutta sarjaa nimetessä. Tavallaan nimi on toki sikäli yllättävä, että se ei hyödynnä The Walking Dead -nimeä toisin kuin aikaisemmin käynnistyneet Fear The Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond ja tuleva Tales of The Walking Dead.

Daryl Dixonissa Daryl Dixon siirtyy Pohjois-Amerikasta Ranskaan. The Walking Deadin avaintekijöihin lukeutuva Scott M. Gimple on kuvaillut uutta sarjaa Total Filmille seuraavasti:

”Daryl on aina lähtökohtaisesti kuin kala kuivalla maalla. Niin käy aina, kun hän kohtaa uusia ihmisiä. Kun hän joutuu Ranskaan, maahan jossa on meneillään maailmanloppu, on tilanne aivan omaa luokkaansa”.

Daryl Dixonin lisäksi tekeillä on omat spinoff-sarjat Michonnelle ja Rick Grimesille sekä Neganille ja Maggielle. Uutuuksien julkaisuajankohdista ei vielä ole tietoa.

The Walking Dead