Uusimmat

Miksi Furiosan näyttelijä vaihtui Mad Max: Fury Roadin jälkeen? Näin ohjaaja George Miller selitti asian

Kuva: © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc.

19.03.2024 09:15 Muropaketin toimitus

Anya Taylor-Joyn tähdittämä Furiosa: A Mad Max Saga saa Suomessa ensi-iltansa 24. toukokuuta.

George Millerin luomaan maailmaan sijoittuva Mad Max: Fury Road oli upea toimintaspektaakkeli, jossa valokeilan varasti Charlize Theronin näyttelemä Furiosa. Moni fani olisi varmastikin halunnut nähdä Theronin esittämän Furiosan seikkailuita enemmänkin, mutta Miller päätti tehdä toisin.

Toukokuussa julkaistavassa Furiosa: A Mad Max Saga -elokuvassa nimiroolia esittää Theronin sijaan Anya Taylor-Joy. Elokuva myös sijoittuu Fury Roadia aikaisempaan ajankohtaan.

Screenrantin uutisen mukaan Miller on selventänyt päätöstään näyttelijän vaihtamisesta näin:

“Se olisi ehdottomasti ollut Charlize, jos Furiosa olisi tehty ennen Fury Roadia. Kun aikaa kului, aloin miettiä, että entäs jos käyttäisimme nuorennustekniikkaa. Sitten katsoin Ang Leen ja Martin Scorsesen kaltaisia mestarillisia elokuvantekijöitä, jotka tekivät Gemini Manin ja The Irishmanin, ja huomasin että ei sitä oltu vielä selätetty. Sitä vaan jäi tuijottamaan, että miten tuo teknologia toimii.”

Taylor-Joyn lisäksi 24. toukokuuta julkaistavassa Furiosassa näyttelevät muun muassa Chris Hemsworth, Alyla Browne ja Tom Burke. Miller ohjaa ja on kirjoittanut käsikirjoituksen yhdessä myös Fury Roadia kirjoittamassa olleen Nico Lathourisin kanssa.

Mad Max: Fury Road löytyy suoratoistossa tällä hetkellä Netflixistä ja Viaplaysta.

 

Muropaketin uusimmat