Uusimmat

Miksi Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin? Amber Heardin juristi ilmoitti tietävänsä syyn: ”Totta kai se vaikutti valamiehistöön”

02.06.2022 20:51 Muropaketin toimitus

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti tuli eilen päätökseen, kun valamiehistö linjasi Amber Heardin joutuvan maksamaan Johnny Deppille 15 miljoonan dollarin korvauksen.

Ihan puhtoisena valamiehistö ei pitänyt Johnny Deppiäkään: Pirates of the Caribbean -tähdelle lankesi maksettavaksi kahden miljoonan dollarin korvaukset. Yleisesti Deppiä on kuitenkin pidetty oikeudenkäynnin voittajana, ja nyt Amber Heardia edustanut juristi Elaine Bredehoft kertoo tietävänsä syyn, miksi näyttelijä voitti valamiehistön puolelleen.

Kun Bredehoftilta kysyttiin NBC:n Today-ohjelmassa, vaikuttiko kuuluisa Amber Heardin vastainen adressi ja some-kanavien voimakkaat vastareaktiot Amber Heardia kohtaan tuomioon, kuului vastaus ”ehdottomasti”.

”On aivan selvää että se vaikutti heihin [valamiehistöön]. Ja se oli kamalaa. Tilanne oli todella, todella vinoutunut. Aivan kuin olisimme ollaan Rooman Colosseumilla”, Elaine Bredehoft tuskaili.

Bredehoftin mukaan oikeudenkäynnin lopputulemaan vaikutti myös se, että kaikkia todisteita ei päästy esittelemään. Tällaiseksi juristi laski esimerkiksi Amber Heardin potilastiedot.

Amber Heardin on kerrottu aikovan valittaa tuomiosta. Eilen näyttelijä vuodatti tuntojaan Twitterissä seuraavalla viestillä: