Uusimmat

Millainen on elokuva panevista, yrjöävistä ja piereskelevistä isojaloista? Hämmentävän Sasquatch Sunsetin traileri on nyt julkaistu

Kuva: © Bleecker Street

14.02.2024 09:40 Muropaketin toimitus

Jesse Eisenberg ja Riley Keough on maskeerattu tunnistamattomiksi karvaturreiksi.

Bleecker Street on julkaissut lapsilta kielletyn trailerin Sasquatch Sunset -elokuvasta, jota tähdittävät Riley Keough ja Jesse Eisenberg.

Sundancen elokuvafestivaaleilla pari viikkoa sitten maailmanensi-iltansa saanut Sasquatch Sunset jakoi katsojien mielipiteet. Tunnistamattomiksi maskeerattujen Eisenbergin ja Keough’n tähdittämän isojalkasekoilun näytöksistä käveltiin urakalla ulos, toisten ylistäessä absurdia komediaa.

Suuri osa paikalla olleista kriitikoista kuitenkin diggasi leffasta, jonka Rotten Tomatoes -prosentti on tällä hetkellä 77. Metacriticin puolella kriitikkoarvostelujen keskiarvo on 71 / 100.

Sasquatch Sunsetissa esiintyvät myös Christophe Zajac-Denek ja Nathan Zellner.

David Zellnerin ja Nathan Zellnerin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Sasquatch Sunsetissa ei ole sanaakaan dialogia, vaan se keskittyy murahtelevan isojalkaperheen elämään vuoden ajan. Karvaturrit harrastavat seksiä, lisääntyvät, ulostavat, masturboivat, oksentavat ja piereskelevät koko leffan keston ajan.

Bleecker Street tuo Sasquatch Sunsetin teatterilevitykseen Yhdysvalloissa 12. huhtikuuta. Suomen mahdollisesta teatteriensi-illasta ei ole vielä tietoa.