Uusimmat

Nähdäänkö Gandalf uudessa Taru sormusten herrasta -elokuvassa? Ian McKellen on kiinnostunut, mutta ei ehkä elä niin kauan

10.06.2024 08:24 Muropaketin toimitus
Taru sormusten herrasta

Kuva: © Warner Bros. Discovery

Andy Serkis on tekemässä uutta Klonkkuun keskittyvää Taru sormusten herrasta -elokuvaa.

Vaikka Gandalfia vuoden 2001 Sormuksen ritareista asti esittänyt Ian McKellen murtui kuuluisasti Hobitti-trilogiaa (2012-2014) tehdessä turhauduttuaan tekniseen kikkailuun ja kunnon näyttelijäkohtaamisten puutteeseen, on legendaarinen näyttelijä yhä kiinnostunut paluusta velhorooliinsa.

Yksi asia saattaa kuitenkin muodostua ylitsepääsemättömäksi esteeksi.

The Times of Londonin haastattelussa Ian McKellen kertoi, ettei työnimellä The Hunt for Gollum kulkevasta elokuvasta ole vielä ”käsikirjoitusta, tarjousta tai suunnitelmaa.”

Kun McKelleniltä kysyttiin voisiko hän esiintyä Gandalfina Serkisin elokuvassa, kuului hirtehinen vastaus pilke silmäkulmassa:

”Jos olen elossa”.

Ian McKellen on nyt 85-vuotias. The Hunt for Gollum saa ensi-iltansa vuonna 2026, joten sitä aletaan kuvata aikaisintaan loppuvuodelta 2024.

Viime vuonna Ian McKellen ilmoitti, ettei hänellä ole aikomusta siirtyä eläkkeelle, jos ei ole ihan pakko.

“Jäädä eläkkeelle, tekemään mitä? En ole ikinä ollut työttömänä, mutta tiedostan kyllä, että minä hetkenä tahansa voi minulle tapahtua jotain sellaista, mikä estää minua työskentelemästä enää koskaan. Mutta niin pitkään kun polvet kestävät ja muisti pelaa, miksi en jatkaisi? Minusta tuntuu, että alan olla aika hyvä tässä näyttelemisjutussa”, näyttelijä totesi.

Tällä hetkellä The Hunt for Gollumin näyttelijöistä ei ole vahvistettu kuin rooliinsa palaava Andy Serkis.

Taru sormusten herrasta -trilogiassa Aragornia esittänyt Viggo Mortensen kertoi taannoin olevansa kiinnostunut palaamaan rooliinsa, jos homma hoidetaan järkevästi.

Viggo Mortensen on valmis palaamaan Taru sormusten herrasta -rooliinsa yhdellä ehdolla