Uusimmat

Netflixiin tuli elokuva, joka pyöri Suomen teattereissa vielä alkuvuodesta

Kuva: © 2023 SF Studios

06.03.2024 07:50 Muropaketin toimitus

Lisää hyviä uutisia lapsiperheille: sen lisäksi että Itse ilkimys 4:n ensi-iltaa on aikaistettu, on Netflixiin saapunut vielä uunilämmin animaatioseikkailu Kuka olet, Mimmi Lehmä?

Marraskuussa 2023 ensi-iltansa Suomen teattereissa saaneessa Kuka olet, Mimmi Lehmä? -elokuvassa (Vem är du, Mamma Mu?) herttaisen hyväntuulinen märehtijä joutuu taas monenlaisiin kommelluksiin.

Juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Kun Mimmi Lehmä saa inspiraatiota lapsista ja haluaa tehdä oman MUUUsikaalinsa, menee asiat ihan pieleen. Pikkuveljen rakas nalle katoaa salaperäisissä olosuhteissa ja kaikki on Mimmi Lehmän syytä. ”Etkö voi olla ihan tavallinen lehmä? Silloin mitään ei tapahdu!” hänen ystävänsä Varis kysyy. Mutta juuri sitä Mimmi Lehmä haluaa välttää. Hän rakastaa sitä, kun kaikenlaisia asioita tapahtuu! Yhdessä Mimmi ja Varis alkavat seurata kadonneen nallen jälkiä.”

Netflixin lisäksi Kuka olet, Mimmi Lehmä? -elokuvan voi katsoa vuokra- ja myyntiversiona. Muista kuukausimaksullisista palveluista elokuvaa ei ainakaan toistaiseksi löydy.

LUE MYÖS: Iloisia uutisia lapsiperheille – kesän odotetuin elokuva tulee Suomeen etuajassa