Uusimmat

Netflixin fantasiahitti jatkuu kesäkuussa – Star Wars -tähti mukaan näyttelijäkaartiin

Kuva: Kirsty Griffin/Netflix © 2023

18.04.2024 07:08 Muropaketin toimitus

Jeff Lemiren sarjakuvaan perustuvan Sweet Tooth -sarjan kolmas kausi jää sen viimeiseksi.

Netflix on julkaissut teaser-trailerin Sweet Tooth -fantasiasarjan kolmannesta kaudesta, joka jää sen viimeiseksi. Suoratoistopalvelu paljastaa myös esimerkiksi Star Wars -elokuvista tutun Kelly Marie Tranin liittyvän näyttelijäkaartiin.

Kahdeksasta jaksosta koostuvaa finaalikautta tähdittävät myös muun muassa Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen ja Dania Ramirez.

Sweet Tooth perustuu DC Comicsin Vertigo-alamamerkin alun perin julkaisemaan Jeff Lemiren saman nimiseen sarjakuvaan, joka on huomattavasti tv-adaptaatiota synkempi. Vaikka Sweet Tooth -sarja onkin ollut hitti, niin monet alkuperäisteoksen fanit ovat lähinnä ärsyyntyneet aikuisten sarjakuvan muokkaamisesta lähes koko perheen viihteeksi.

Muropaketin arvostelussa sarjan ensimmäisestä kaudesta todettiinkiin kesällä 2021 muun muassa seuraavaa:

”Sweet Tooth -sarjaa ei voi suositella täysin varauksetta alkuperäisen materiaalin ystäville, vaan arvelen sen toimivan paremmin sarjakuvaa lukemattomalle ummikolle. Tarina avautuu ensimmäisen jakson myötä hyvin hämmentävänä suloisine eläinlapsineen ja erikoisine, satumaisine tunnelmineen.”

Arvostelu | Netflixin uusi Sweet Tooth -tv-sarja tasapainoilee kurjuuspornon ja Disney-söpöilyn välimaastossa

Sweet Tooth -sarjan kolmas kausi tulee tarjolle Netflixiin 6. kesäkuuta.