Uusimmat

Netflixin uudessa toimintaelokuvassa on kohtaus, joka pelotti Chris Hemsworthia kunnolla: “Hikoilimme ja hermoilimme oikeasti”

09.06.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Chris Hemsworthin tähdittämä Extraction 2 julkaistaan Netflixissä 16. kesäkuuta.

Chris Hemsworthin esittämä Tyler Rake palaa Netflixiin parin viikon päästä suorittamaan jälleen mahdottomalta tuntuvaa missiota. Ensimmäisen elokuvan ohjaaja Sam Hargrave palaa ohjaksiin myös Extraction 2:ssa.

Hemsworth kuulostaa seuraavan Tom Cruisen jalanjäljissä hurjien stunttien tekijänä. AP:n haastattelussa Hemsworth kertoo tulevan elokuvan toimintakohtausten kuvauksista ja paljastaa, että häntä todella pelotti yhdessä niistä. Stuntteja ei nimittäin kuvattu studiossa viherkankaan edessä.

“Eniten minua pelotti kohtaus, missä olin liikkuvan junan katolla 65 km/h:n vauhdissa, ja edessäni kuuden metrin korkeudessa oli helikopteri, joka lensi takaperin, ja Sam oli siinä kaiken keskellä kuvaamassa. Elokuva on täynnä tuon tyyppisiä kokemuksia, ja luulen, että ne antavat katsojalle tunteen autenttisuudesta ja adrenaliinista, verrattuna siihen, että jos kuvataan viherkankaan edessä missä kaikki luodaan jälkituotannossa. Tämä on ihan totta. Hikoilimme, hermoilimme, olimme jännittyneitä ja kaikki se on vangittu kuvaan”, Hemsworth kertoo.

Extraction 2:n virallinen synopsis kuuluu näin:

“Kuoleman kynsistä hädin tuskin selvinnyt Tyler Rake (Chris Hemsworth) saa uuden vaarallisen tehtävän: hänen täytyy pelastaa armottoman gangsterin perhe vankilasta.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Chris Hemsworthin tähdittämä Extraction on yllättävän hyvä Netflix-toimintaelokuva