Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2023

Kuva: © Clay Enos / Netflix

30.11.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Joulukuussa 2023 Netflixin uutuuksia ovat muun muassa Zack Snyderin tieteisseikkailu Rebel Moonin ensimmäinen osa (kuvassa), Bradley Cooperin ohjaama Maestro sekä Kananlento-animaation jatko-osa.

Joulukuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixillä:

Welcome to Samdal-ri – 2. joulukuuta
Mainehaittojen musertama valokuvaaja palaa kotikaupunkiinsa ja törmää lapsuudenystäväänsä. Aikoinaan kesken jäänyt romanssi saa uutta tuulta purjeisiin.

Verirannikko (Blood Coast) – 6. joulukuuta
Säälimätön huumekauppias yrittää saada Marseillen haltuunsa. Samaan aikaan omavaltaisen poliisikapteenin huimapäätiimi saa uuden jäsenen, jolla on omat tarkoitusperänsä.

Analog Squad – 7. joulukuuta
Mies kuulee etäiseksi jääneen isänsä sairastumisesta ja kokoaa itselleen valeperheen voidakseen esittää isälleen viimeisellä tapaamisella, että kaikki on hyvin.

My Life With the Walter Boys – 7. joulukuuta
Tragedia iskee teinitytön elämään, ja hän muuttaa pikkukaupunkiin huoltajansa suureen perheeseen. Siellä hän oppii uusia asioita rakkaudesta, toivosta ja ystävyydestä.

Luksuskesä (High Tides) – 7. joulukuuta
Varakas ystäväporukka viettää kuumaa kesää Belgian rannikolla, mutta pian aikuiselämän karu todellisuus iskee, kun rakkaushuolet ja yhteiskunnan odotukset alkavat painaa.

1670 – 13. joulukuuta
Satiirikomediassa omalaatuinen aatelismies yrittää nousta Puolan kuuluisimmaksi henkilöksi keskeltä sukuriitoja ja taistelua talonpoikien kanssa.

Yu Yu Hakusho – 14. joulukuuta
Epäitsekkään tekonsa takia kuollut teinirikollinen Yusuke Urameshi valitaan henkietsiväksi tutkimaan villiintyneisiin yokaihin liittyviä tapauksia.

​Carol & The End of The World – 15. joulukuuta
Maapalloa uhkaa täystuho. Lopunaikojen hedonistista hullunmyllyä vierastava nainen etsii merkitystä elämänsä viimeisille kuukausille.

Yoh’ Christmas – 15. joulukuuta
Sinkku, 30 v ja paineen alla. Thando valehtelee perheelleen, että hänellä on poikaystävä. Nyt hänellä on 24 päivää aikaa tuoda sellainen kotiin jouluksi.

Gyeongseong Creature, kausi 1 osa 1 – 22. joulukuuta
On vuosi 1945, ja Soul kärsii siirtomaavallan ikeen alla. Yrittäjän ja yksityisetsivän on oman henkensä uhalla päihitettävä hirviö, joka on saanut syntynsä ihmisten ahneudesta.

Berlin – 29. joulukuuta
Berliini kerää uransa parhaina päivinä huipputaitavan jengin Pariisiin kaikkien aikojen ryöstökeikalle: varastamaan yhden yön aikana 44 miljoonan euron arvosta jalokiviä.

Tulossa myös:

 • Dew Drop Diaries, kausi 2 – 4. joulukuuta
 • Hilda, kausi 3 – 7. joulukuuta
 • I Hate Christmas, kausi 2 – 7. joulukuuta
 • Single’s Inferno, kausi 3 – 12. joulukuuta
 • Car Masters: Rust to Riches, kausi 5 – 13. joulukuuta
 • The Influencer – 13. joulukuuta
 • The Crown, kausi 6 osa 2 – 14. joulukuuta
 • As the Crow Flies, kausi 2 – 14. joulukuuta
 • Kultainen hetki – 16. joulukuuta
 • Love is Blind Brazil: After the Altar – 20. joulukuuta
 • Cindy la Regia: The High School Years – 20. joulukuuta
 • Like Flowers in Sand – 20. joulukuuta
 • Supa Team 4, kausi 2 – 21. joulukuuta
 • The Manny – 24. joulukuuta
 • Pokémon Concierge – 28. joulukuuta

Joulukuun uudet elokuvat:

Ei ihan tavallinen joulu (Christmas as Usual) – 6. joulukuuta
Vasta kihlautuneet norjalainen Thea ja intialainen Jashan menevät jouluksi Thean vanhemmille, mutta joulusta tulee kulttuurien ja perinteiden kaoottinen yhteentörmäys.

NAGA – 7. joulukuuta
Nuori nainen päätyy salaisista juhlista aavikolle, ja hänen on selvittävä äkäisestä kamelista – ja paljon pahemmastakin – ehtiäkseen kotiin ennen kotiintuloaikaa.

The Archies – 7. joulukuuta
Archie ja muut navigoivat rakkauden ja ystävyyden ristiaallokossa 1960-luvun Intiassa. Riverdalen tulevaisuus on uhattuna, sillä suosittu puisto on grynderin tähtäimessä.

Blood Vessel – 8. joulukuuta
Sattuman yhteen saattamana kuusi ihmistä pakenee öljytuhon saastuttamasta kaupungista mystisessä laivassa – jolla väijyy muitakin vaaroja.

Leave the World Behind – 8. joulukuuta
Perheen lomareissu ylellisessä vuokrahuvilassa saa karmivan käänteen, kun kyberhyökkäys kaataa heidän laitteensa – ja ovelle ilmestyy kaksi ventovierasta. Sam Esmailin ohjaaman ja käsikirjoittaman trillerin pääosissa nähdään Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la ja Kevin Bacon.

Kananlento: Nugettipainajainen (Chicken Run: Dawn of the Nugget) – 15. joulukuuta
Aardman-studion Kananlento-elokuvan jatko-osassa pelottomat kanat yrittävät pelastaa parvensa uudelta uhalta: läheisellä tilalla on valmisteilla jotain hyvin epäilyttävää…

Perhe (Familia) – 15. joulukuuta
Perhe keskustelee idyllisen oliivitilansa tulevaisuudesta aterian äärellä. Perheenjäsenten monimutkaisia suhteita pureskellaan naurun ja tunnustusten höystäminä.

Maestro – 20. joulukuuta
Pelottomassa rakkaustarinassa kerrataan musiikkilegenda Leonard Bernsteinin ja Felicia Montealegre Cohn Bernsteinin pitkän suhteen monimutkaisia vaiheita. Bradley Cooperin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Cooper itse sekä Carey Mulligan, Matt Bomer ja Maya Hawke.

Kuinka äkäpussi kesytetään 2 (Taming of the Shrewd 2) – 20. joulukuuta
Kaśkan ja Patrykin romanssi joutuu koetukselle, kun he epäilevät toisiaan uskottomuudesta. Tilannetta pahentavat siihen puuttuvat naapurit.

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire – 22. joulukuuta
Äitimaailman armoton armeija uhkaa kaukaisessa kuussa rauhaisasti elelevää maalaiskylää. Selviytyminen saattaa olla salaperäisen ulkopuolisen käsissä. Zack Snyderin avaruusseikkailun ensimmäisessä osassa näyttelevät muun muassa Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Charlie Hunnam ja Anthony Hopkins.

Kiitos ja anteeksi (Thank You, I’m Sorry) – 26. joulukuuta
Raskautensa viime metreillä yhtäkkiä yksin jääneen Saran elämään ilmestyy yllättävä oljenkorsi, kun hänen etääntynyt siskonsa Linda saapuu kuvioihin.

Tulossa myös muun muassa nämä elokuvat:

 • Drive-in-joulu – 1. joulukuuta
 • Joulu majatalossa– 1. joulukuuta
 • Jouluinen toive – 1. joulukuuta
 • Jouluruokaa ja rakkautta – 1. joulukuuta
 • Maalauksellinen joulu – 1. joulukuuta
 • Onneksi on joulu – 1. joulukuuta
 • Tunteiden talvi – 1. joulukuuta
 • Morbius – 14. joulukuuta
 • Halloween Kills – 20. joulukuuta
 • Top Gun: Maverick – 22. joulukuuta
 • A Vampire in the Family – 24. joulukuuta

Joulukuun uudet dokumentit:

Toisen maailmansodan rintamilla (World War II: From the Frontlines) – 7. joulukuuta
Dokumenttisarja herättää toisen maailmansodan henkiin ennennäkemättömällä tavalla paranneltujen arkistopätkien sekä konfliktin eri osapuolia edustavien äänten kautta.

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only – 12. joulukuuta
Ainutlaatuisessa katsauksessa kulissien taakse Kevin Hart ja Chris Rock muistelevat ystävyyttään ja vuosiaan komediamaailman huipulla.

Under Pressure: The U.S. Women’s World Cup Team – 12. joulukuuta
Dokumenttisarjassa seurataan Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkuetta, joka tavoittelee kolmatta peräkkäistä mestaruutta vuoden 2023 MM-kisoissa.

Jos olisin Luísa Sonza (Se Eu Fosse: Luísa Sonza) – 13. joulukuuta
Brasilialainen poptähti avautuu dokumenttisarjassa rakkauselämästään, urastaan, häneen liittyvistä ristiriidoista ja tulevan albuminsa teosta.

Kasvokkain terroristin kanssa (Face to Face with ETA: Conversations with a Terrorist) – 15. joulukuuta
Josu Terneranakin tunnettu Josu Urrutikoetxea antaa toimittaja Jordi Évolelle tyhjentävän haastattelun, jossa hän kertoo osallisuudestaan ETA-terroristijärjestöön.

Tulossa myös:

 • Hell Camp: Teen Nightmare – 27. joulukuuta

Joulukuun uudet komediaspesiaalit:

 • Stavros Halkias: Fat Rascal – 5. joulukuuta
 • Trevor Noah: Where Was I – 19. joulukuuta
 • Ricky Gervais: Armageddon – 25. joulukuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.