Uusimmat

Netflixin uudet sarjat ja elokuvat viikolla 17/2024

Kuva: David Bukach/Netflix © 2023

22.04.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 17/2024 Netflixissä julkaistaan muun muassa Neil Gaimanin luomiin hahmoihin pohjautuva Dead Boy Detectives (kuvassa), ruotsalainen rikossarja Sinun käsissäsi ja japanilainen rikoskomedia City Hunter.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

Rosvot (Brigands: The Quest for Gold) – 23. huhtikuuta
Filomena jättää vauraan mutta surullisen elämänsä johtaakseen vaarallista aarteenetsintää 1800-luvun Italiassa, jonka eteläiset osat ovat rosvojen valtakuntaa.

Fight for Paradise: Saksa – 23. huhtikuuta alkaen
Kilpailijoiden on pidettävä ystävät lähellä ja vihollisensa vielä lähempänä sekä viidakossa että huvilassa. Kuka voittaa pääsyn paratiisiin ja 100 000 euroa?

Sinun käsissäsi (Deliver Me) – 24. huhtikuuta
Paikallinen jengi värvää riveihinsä teini-ikäiset Billyn ja Doggen, jotka ovat liian nuoria varjellakseen itseään väkivaltaisen maailman vaikutuksilta.

Dead Boy Detectives – 25. huhtikuuta
Kaksi teiniaavetta ratkoo selvännäkijän kanssa yliluonnollisen asiakaskunnan arvoituksia, kunnes voimakas noita päättää iskeä kapuloita heidän rattaisiinsa. Sarja pohjautuu Neil Gaimanin luomiin hahmoihin.

Adoptiotyttären tapaus (The Asunta Case) – 26. huhtikuuta
Rosario Porto ja Alfonso Basterra tekevät katoamisilmoituksen tyttärestään Asuntasta, mutta tutkimukset kääntyvätkin heitä itseään vastaan. Espanjalaissarja pohjautuu tositapahtumiin.

Goodbye Earth – 26. huhtikuuta
Mikään ei voi pysäyttää asteroidia, joka on syöksymässä kohti Maata, joten määrätietoinen opettaja aikoo pitää entiset oppilaansa turvassa – hinnalla millä hyvänsä.

Viikon uudet elokuvat:

City Hunter – 25. huhtikuuta
Yksityisetsivä Ryo Saeba on erinomainen tarkka-ampuja ja toivoton playboy, joka selvittää edesmenneen työparinsa kuolemaa, ja pian tämän sisko tunkee mukaan tutkimuksiin.

Tulossa myös:

  • The Invitation – 28. huhtikuuta

Viikon uudet dokumentit:

Antares de la Luzin tuomiopäivän kultti – 25. huhtikuuta
Chileläisen kultin entiset jäsenet kertovat karmivista kokemuksistaan lähes 10 vuotta sen jälkeen kun he saivat syytteen hirvittävästä rikoksesta.

Suolisto, avain terveyteen (Hack Your Health: The Secrets of Your Gut) – 26. huhtikuuta
Ruoansulatusjärjestelmään perehtyvässä kepeän avartavassa dokumentissa valotetaan suolistoterveyden vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Viikon uudet spesiaalit:

  • Fern Brady: Autistic Bikini Queen – 22. huhtikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.