Uusimmat

Nyt ei ole fanien riemuilla rajaa: Netflixin fantasiasarja saa vielä kaksi tuotantokautta

Kuva: © Netflix

07.03.2024 07:55 Muropaketin toimitus

Avatar: The Last Airbender -sarjan tarina kiedotaan loppuun kolmen kauden aikana.

Netflix kertoo tilanneensa toisen ja ja kolmannen tuotantokauden Avatar: The Last Airbender -sarjaa. Kolmas kausi on myös sarjan viimeinen. 22. helmikuuta suoratoistopalveluun tarjolle tullut fantasiasarja on ollut hitti, joka on kerännyt Netflixin mukaan noin 41,1 miljoonaa katselukertaa ympäri maailman.

Netflix on aiemminkin tilannut sarjojaan kerralla useamman tuotantokauden. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun suoratoistopalvelu kertoo tekevänsä sarjalleen kaksi lisäkautta ja ilmoittaa samalla niiden kertovan tarinan päätökseen.

Myös alkuperäinen Nickelodeonin Avatar: The Last Airbender -animaatiosarja oli kolmen kauden mittainen.

Sarja kertoo nuoresta Avatarista, Aangista (Gordon Cormier), jonka pitää oppia hallitsemaan kaikkia elementtejä pelastaakseen maailman. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Ken Leung, Elizabeth Yu, Dallas Liu, Kiawentiio ja Ian Ousley.

Sarjan ensimmäinen kausi ei saanut kriitikoillta kovin kummoista vastaanottoa. Metacriticissa sen arvioiden keskiarvo on tällä hetkellä vain 56/100. Rotten Tomatoes -prosentti on puolestaan 59.