Uusimmat

Kaikki Netflixin uudet sarjat ja leffat huhtikuussa: Samuel L. Jacksonin Unicorn Store, The Silence, zombisarja Black Summer…

01.04.2019 08:00 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa Netflixissä jatkuvat Sabrinan hyytävät seikkailut toisen kauden myötä. Uusina sarjoina alkaa muun muassa ruotsalainen Quicksand ja zombisarja Black Summer. Elokuvapuolella tulossa on muun muassa Brie Larsonin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämä Unicorn Store ja A Quiet Placelta kuulostava jännäri The Silence. Sir David Attenborough puolestaan johdattelee luonnon ihmeisiin dokumenttisarjassa Our Planet.

Netflixin omat sarjat huhtikuussa:

Chilling Adventures of Sabrina, Osa 2 – 5. huhtikuuta
Maailma on paha paikka, ja Sabrina sohii muurahaispesää. Hän kirjoittaa nimensä Pedon kirjaan ja yrittää sen jälkeen löytää tasapainon kuolevaisten maailman ja uuden pimeämmän puolensa välillä. Sarjan toisessa osassa Sabrinaa odottavat uudet haasteet, kuten valinta tutun kuolevaisen Harvey Kinklen ja hottis-velhon Nicholas Scratchin välillä. Vaikka hän on tehnyt diilin Pimeyden herran kanssa, voi hän kai silti aiheuttaa vähän hässäkkää.

Quicksand – Suurin kaikista, kausi 1 – 5. huhtikuuta
Koulussa tapahtunut tragedia saa Tukholman vauraan esikaupunkialueen shokkitilaan. Tasapainoiselta vaikuttava teinityttö joutuu oikeuden eteen syytettynä murhasta.

Tijuana, kausi 1 – 5. huhtikuuta
Eturivin poliitikko murhataan, ja Frente Tijuanan peloton toimittaja laittaa henkensä alttiiksi selvittäessään taustalla piilevää totuutta meksikolaisessa draamasarjassa.

Persona: Kokoelma 1 – 5. huhtikuuta
Laulaja IU näyttelee eri rookeja neljässä monivivahteisessa teoksessa, joiden ohjaajat ovat kriitikoiden ylistämiä korealaisia elokuvantekijöitä.

Selviytymistaitojen varassa (You vs. Wild) – 10. huhtikuuta
Bear Grylls on ennenkin nähty luonnon armoilla, mutta ei kyllä koskaan tällaisessa seikkailussa. Nyt ollaan Selviytymistaitojen varassa, ja erämaassa jokaisella valinnalla on väliä.

Black Summer, kausi 1 – 11. huhtikuuta
Zombi-apokalypsin aamuhämärissä joukko toisilleen vieraita ihmisiä lyöttäytyy yhteen löytääkseen tarvittavan voiman hengissä selviytymiseen ja läheistensä pelastamiseen. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Jaime King, Justin Chu Cary ja Christine Lee.

Huge in France, kausi 1 – 12. huhtikuuta
Gad Elmaleh on valtavan suosittu koomikko… Ranskassa. Hän jättää maineen ja kunnian taakseen muuttaakseen Los Angelesiin. Siellä hän aikoo yrittää lämmitellä välejä komiikkaa vihaavan 16-vuotiaan mallipoikansa kanssa. Ikävä kyllä Losissa hänen julkkisstatuksensa ei hyödytä häntä piirun vertaa.

Special, kausi 1 – 12. huhtikuuta
Ryan O’Connellin luomassa komediasarjassa CP-vammainen nuori homomies murtautuu ulos eristäytyneestä elämästään ja toivoo lopultakin saavansa elää sellaista elämää, jollaista haluaa.

My First First Love – 18. huhtikuuta
Korealaisessa teinisarjassa opiskelijapoika antaa vastahakoisesti ystäviensä muuttaa taloonsa, jossa he kokevat rakkauden ja ystävyyden kiemuroita sekä kaikkea muutakin siltä väliltä.

The Protector, kausi 2 – 26. huhtikuuta
Hakan ja Uskolliset tekevät kaikkensa estääkseen kaupunkia ja koko ihmiskuntaa uhkaavien suunnitelmien toteutumisen.

Yankee, kausi 1 – 26. huhtikuuta
Meksikolaisessa jännityssarjassa nuori teksasilaismies lähtee rajan taakse Meksikoon. Siellä hänestä tulee pahamaineinen huumeparoni.

Chambers, kausi 1 – 26. huhtikuuta
Nuoren sydänsiirtopotilaan mielessä velloo sydämen luovuttajan salaperäinen tarina ja hän alkaa omaksua kuolleen luovuttajan pahoja ominaisuuksia.

Tulossa myös:
Antiikin Rooma, kausi 3 – 5. huhtikuuta
Samantha! kausi 2 – 19. huhtikuuta
Selection Day, uusia jaksoja – 22. huhtikuuta
Bonding, kausi 1 – 24. huhtikuuta

Netflixin omaa tuotantoa olevat elokuvat huhtikuussa:

Yksisarviskauppa (Unicorn Store) – 5. huhtikuuta
Kit-niminen nainen saa salaperäisen kutsun, joka voi tehdä hänen lapsuudenunelmistaan totta. Sarjan ohjannut Brie Larson näyttelee pääroolissa yhdessä Captain Marvel -kollegansa, Samuel L. Jacksonin kanssa.

A Land Imagined – 12. huhtikuuta
Singaporelainen poliisi tutkii kiinalaisen siirtotyöläisen katoamista. Rakennusmiehen tiedettiin pelanneen salaperäistä videopeliä yöt läpeensä.

Kenet ottaisit mukaan autiolle saarelle? (Who Would You Take to a Deserted Island?) – 12. huhtikuuta
Espanjalaiselokuvassa neljä pitkäaikaista kämppistä juhlistavat viimeistä iltaa yhdessä. Illanvieton aikana paljastuu kuitenkin salaisuus, joka kääntää heidän elämänsä ylösalaisin.

Täydellinen kavaljeeri (The Perfect Date) – 12. huhtikuuta
Opiskelurahoja tienatakseen Brooks Rattigan (Noah Centineo) kehittää sovelluksen, jossa kuka tahansa voi vuokrata hänet täydelliseksi kavaljeeriksi tilanteeseen kuin tilanteeseen.

The Silence – 12. huhtikuuta
Hirveät olennot saalistavat ihmisiä äänen perusteella ja maailma on kauhuissaan. 16-vuotias Ally Andrews (Kiernan Shipka) etsii perheineen turvapaikkaa. He törmäävät vaaralliseen kulttiin, joka käyttäisi 13-vuotiaana kuuroutuneen Allyn herkistyneitä aisteja mielellään hyväkseen. Ylistettyyn romaaniin perustuvan elokuvan The Silencen on ohjannut John R. Leonetti (Annabelle) ja pääosia esittävät Stanley Tucci, Kiernan Shipka, Miranda Otto, John Corbett, Kate Trotter ja Kyle Breitkopf.

Music Teacher – 19. huhtikuuta
Intialaisessa elokuvassa menneisyytensä lannistama ja masentunut pikkukaupungin musiikinopettaja riskeeraa kaiken ja ottaa yhteyttä kuuluisaksi tulleeseen, entiseen oppilaaseensa.

Someone Great – 19. huhtikuuta
Shokkieron jälkeen musiikkitoimittaja Jenny (Gina Rodriguez) valmistautuu uuteen elämäänsä ja lähtee unohtumattomalle seikkailulle ystäviensä Erinin (DeWanda Wise) ja Blairin (Brittany Snow) kanssa. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jennifer Kaytin Robinson.

Huhtikuun dokumentit:

Our Planet – Uskomaton planeettamme, kausi 1 – 5. huhtikuuta

Sukella tarinaan ihmeellisestä paikasta, joka on kotimme. Uskomaton planeettamme on kuvattu viimeisimmällä teknologialla ja kokonaan Ultra HD:lla yli 50 maassa. Avaa silmäsi luonnolle, joka koskettaa meitä kaikkia – aina eksoottisista viidakoista meren syvyyksiin. Kertojana Sir David Attenborough.

Brené Brown: The Call to Courage – 19. huhtikuuta
Menestyskirjailija Brené Brown kertoo, mitä rohkeuden valitseminen mukavuuden sijaan vaatii kulttuurissa, joka on pitkälti niukkuuden, pelon ja epävarmuuden muovaama.

Katukeittöiden antimia (Street Food), kausi 1 – 26. huhtikuuta
Chef’s Table -sarjan tekijöiden uudella, maailmanlaajuisella kulttuurimatkalla matkataan katuruoan pariin ja tutustutaan katuruokakokkien elämäntarinoihin.

ReMastered: Devil at the Crossroads – 26. huhtikuuta
Robert Johnson oli yksi vaikutusvaltaisimmista blues-kitaristeista. Jo ennen hänen varhaista kuolemaansa fanit pohtivat, oliko hän tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa.

Huhtikuun komediaspesiaalit:

Kevin Hart: Irresponsible – 2. huhtikuuta
Ricardo Quevedo: We All Hold Grudges – 3. huhtikuuta
Whindersson Nunes: Adulto – 29. huhtikuuta
Liss Pereira: Reteniendo liquidos – 10. huhtikuuta
Francesco de Carlo: Cose di Questo Mondo – 12. huhtikuuta
I Think You Should Leave with Tim Robinson – 23. huhtikuuta
Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward – 30. huhtikuuta

Lapsille ja koko perheelle:

Spirit Riding Free, kausi 8 – 5. huhtikuuta
Trolls: The Beat Goes On!, kausi 6 – 9. huhtikuuta
Mighty Little Bheem – 12. huhtikuuta
No Good Nick – 15. huhtikuuta
Super Monsters Furever Friends – 16. huhtikuuta
Pinky Malinky, osa 2 – 22. huhtikuuta
She-Ra and the Princesses of Power, kausi 2 – 26. huhtikuuta

Anime:

Baki, osa 2 – 30. huhtikuuta
Ingress: The Animation – 30. huhtikuuta
Ultraman, kausi 1 – 1. huhtikuuta
Rilakkuma ja Kaoru, kausi 1 – 19. huhtikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.