Uusimmat

Nyt Netflixissä: Keanu Reevesin klassikkoleffan jatko-osa, jota ei Suomen elokuvateattereihin tuotu ollenkaan

28.09.2022 09:39 Muropaketin toimitus

Bill and Ted

Keanu Reeves teki vuonna 2020 jatko-osan uransa alkuaikojen Bill & Ted -komediaelokuville, jotka nauttivat nykyään ainakin jonkinlaista kulttisuosiota.

Bill & Ted Face the Music ei päässyt Suomessa lainkaan elokuvateatterilevitykseen koronapandemian aiheuttaminen rajoitusten takia. Tästä päivästä lähtien elokuvan voi kuitenkin katsoa Netflixistä. Ikävä kyllä Bill & Ted’s Excellent Adventurea (1989) tai Bill & Ted’s Bogus Journeyta (1991) ei suoratoistona löydy – jälkimmäinen on sentään saatavilla vuokraversiona Apple TV:sta ja Google Playsta.

Dean Parisotin ohjaaman komedian juonikuvaus kuuluu kaikessa kahjoudessaan seuraavasti:

”Keanu Reeves ja Alex Winter palaavat ikonisiin rooleihinsa Tedinä ja Billinä, eivätkä he petä katsojiaan tälläkään kertaa. Luvassa on jäätävää kohellusta, joka saa varmasti hymyn jokaisen kasvoille. Elokuvassa keski-ikäistyvä rokkarikaksikko saa kuulla pelastavansa maailman mikäli he saavat uuden, kaikki yhdistävän biisinsä valmiiksi. Bill ja Ted joutuvat jälleen uudelle aikamatkalle, mutta tällä kertaa heillä on mukanaan apuvoimia. Isiään avustamassa ovat kaksikon tyttäret, Thea (Samara Weaving) ja Billie (Brigette Lundy-Paine).”

Muropaketin arviossa kolmas Bill & Ted -seikkailu sai 3,5 tähteä viidestä:

Arvostelu | 30 vuotta odotettu, Keanu Reevesin ja Alex Winterin tähdittämä Bill & Ted Face the Music on höyhenenkevyt päätös masentavalle vuodelle 2020