Uusimmat

Nyt se on virallista: Marvel Studios on valinnut Fantastic Four -elokuvan ohjaajan

12.09.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Uusi Fantastic Four -elokuva on suunnitteilla syksylle 2024.

Viime viikonloppuna järjestetyssä Disneyn D23 Expossa Marvel Studios paljasti uutta tietoa tulevasta Fantastic Four -elokuvasta. Tapahtumassa vahvistettiin Comic Bookin uutisen mukaan vihdoin tieto siitä, että vuodelle 2024 suunnitellun Ihmenelos-seikkailun ohjaa Matt Shakman.

WandaVision-sarjaa ohjanneen Shakmanin nimi on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta nyt asialle on annettu virallinen vahvistus Marvelilta.

Elokuvan ensi-illan on tätä tietoa kerrottu olevan 8. marraskuuta 2024, mutta muuta tietoa Fantastic Four -elokuvasta ei ole vielä julkistettu.

Ihmenelosia on nähty elokuvaversiona useaan otteeseen. Näistä tähän mennessä menestynein versio on ollut X-Men-elokuvien vanavedessä vuonna 2005 julkaistu, Tim Storyn ohjaama Fantastic Four, missä pääosia esittivät Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans ja Michael Chiklis. Tuo elokuva sai jatko-osan Rise of the Silver Surfer vuonna 2007.

Vuonna 2015 Josh Trank yritti elvyttää tutun joukkion uudessa elokuvaversiossa, jossa pääosia esittivät Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan ja Jamie Bell. Elokuvaa pidetään yhtenä Marvel-elokuvien historian kamalimmista.

Seuraavan yrityksen myötä Fantastic Fourin on määrä liittyä osaksi suurempaa Marvelin elokuvauniversumia.

Muropaketin uusimmat