Uusimmat

Nyt selvisi, mikä rooli alkuperäisellä Haamujengillä on uudessa Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvassa

Kuva: © © 2023 CTMG, Inc

17.01.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa Suomessa 3. huhtikuuta.

Uusi Ghostbusters-elokuva Frozen Empire julkaistaan elokuvateattereissa huhtikuussa, ja uusien haamujengiläisten lisäksi mukana nähdään jälleen myös alkuperäisiä Haamujengin hahmoja ja näyttelijöitä.

Dan Aykroyd ja Ernie Hudson kertovat Empiren haastattelussa, että etenkin Winston esittää uudessa tarinassa keskeistä roolia.

“Winston on nyt rikas mies ja hän rahoittaa haamujengeilyn takana toimivan uuden teknologian ja tieteen tutkimusta. Kun maailma on uhattuna… kenelle soitat silloin? Hän vetää puvun päälle ja liittyy muiden joukkoon”, Hudson kertoo.

“Ray on jäänyt eläkkeelle! Hänellä on ongelmia kuntonsa ja vakuutustensa kanssa – Winston on nyt pomo ja hän päättää, että Rayn pitää jättäytyä taka-alalle haamujengeilystä neuvonantajan rooliin. Ray ei kuitenkaan pidä tästä…”, Aykroyd vihjaa.

Seuraavan Ghostbusters-elokuvan ohjaa Gil Kenan ja elokuvan virallinen synopsis kuuluu näin:

“Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvassa Spenglerin perhe palaa sinne, mistä kaikki alkoi – ikoniseen New Yorkin paloasemalle liittoutuakseen alkuperäisten Haamujengiläisten kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen kummitusten torjunnan seuraavalle tasolle. Mutta kun muinaisesineen löytymisen myötä paha voima pääsee valloilleen, on uusien ja vanhojen Ghostbustersien yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailma toiselta jääkaudelta.”

Näyttelijäkaartissa nähdään edellä mainittujen lisäksi muun muassa Carrie Coon, Paul Rudd, Mckenna Grace, Celeste O’Connor, Bill Murray, Annie Potts, Patton Oswalt ja Kumail Nanjiani.