Uusimmat

Nyt selvisi, miksi Quentin Tarantino jätti Star Trek -elokuvansa tekemättä

Kuva: © Gage Skidmore / Wikipedia

15.12.2023 14:25 Muropaketin toimitus

Vielä muutama vuosi sitten Quentin Tarantino suunnitteli tekevänsä “kovan R:n” ikärajalla varustetun Star Trek -elokuvan.

Quentin Tarantino suunnitteli ihan vakavissaan tekevänsä oman Star Trek -elokuvansa, mutta näyttää siltä, ettei se koskaan toteudu – vaikka elokuvan käsikirjoitus on valmis.

Tarantinon kanssa yhdessä käsikirjoitusta rustannut Mark L. Smith kertoo Colliderin haastattelussa, minkä hän olettaa olleen syynä siihen, ettei Tarantino lopulta halunnutkaan tehdä Star Trekiä.

“Joten minä käsikirjoitin sen ja heittelimme sitten Quentinin kanssa sitä edestakaisin. Mutta hän alkoi pohtia elokuviensa numeroa, sitä päättämäänsä epävirallista elokuviensa määrää. Muistan kun juttelimme ja hän sanoi pohtivansa kovasti sitä, että Star Trek olisi hänen viimeinen elokuvansa, että onko tämä todella se, miten hän haluaa kaiken päättyvän. Luulen että tuo oli se kuoppa, mistä hän ei koskaan oikein päässyt yli, joten käsikirjoitus istuu siellä hänen pöydällään edelleen. Hän sanoi siitä kauniita asioita ja olisin niin halunnut sen toteutuvan”, Smith kertoo.

Smith viittaa kommentillaan Tarantinon itselleen asettamaan rajaan, jonka mukaan hän on päättänyt tehdä urallaan kaikkiaan kymmenen elokuvaa ja jäädä sen jälkeen eläkkeelle.

Näillä näkymin Tarantinon viimeinen elokuva on suunnitteilla oleva The Movie Critic, joka sijoittuu 1970-luvulle ja kertoo pornolehden elokuvakriitikkona toimivasta toimittajasta.

The Movie Criticin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.