Uusimmat

Väisty, George Clooney! Ocean’s 8 -elokuvan traileri paljastaa, miltä näyttää ”naisten oma Ocean’s Eleven”

13.04.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa ensi-iltansa saavasta Ocean’s 8 -elokuvasta on julkaistu uusi traileri.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna ja Helena Bonham Carter.

Siinä kahdeksan syytä innostua – tai olla innostumatta – Ocean’s 8 -elokuvasta. Naisjoukon lisäksi Gary Rossin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös James Corden ja Richard Armitage.

”Naisten Ocean’s Eleveniksi” tituleeratun elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Viisi vuotta, kahdeksan kuukautta, 12 päivää… Niin kauan Debbie Ocean (Bullock) on junaillut elämänsä suurinta keikkaa. Hän tietää, mitä se tulee vaatimaan – tiimin alansa parhaita, hänen rikostoveristaan Lou Milleristä (Blanchett) lähtien. Yhdessä he kokoavat kasaan asiantuntijajoukon; kultaseppä Amitan (Kailing), katukonna Constancen (Awkwafina), trokari Tammyn (Paulson), hakkeri Ysipallon (Rihanna) sekä muotisuunnittelija Rosen (Bonham Carter). Ryöstön kohteena on sievoinen 150 miljoonaa dollaria timantteina – timantteina maailmankuulun näyttelijättären Daphne Klugerin (Hathaway) kaulalla keskellä vuoden tärkeintä tapahtumaa, Met-gaalaa. Suunnitelma on timanttinen, mutta kaiken täytyy olla täydellistä, mikäli tiimi aikoo päästä sisään ja selviytyä ulos kivien kera. Kaikkien katseiden alla.”

Steven Soderberghin ohjaamista ”Ocean’s-elokuvista” (2001-2007) uudessa leffassa on mukana ainakin Matt Damonin esittämä Linus Caldwell. Rooli on tosin naishahmoihin verrattuna mitättömän pieni.

Suomen elokuvateattereihin Ocean’s 8 saapuu 27.6.2018.