Uusimmat

Finnkino järjestää tällä viikolla erikoisnäytöksiä, joissa saa juoda alkoholia – Me säästämme kuitenkin näillä hinnoilla kaljarahat puistoon tai baariin

26.06.2018 08:09 Muropaketin toimitus

Uutisoimme pari viikkoa sitten Finnkinon suunnitelmista myydä elokuvateattereissaan olutta jalkapallon MM-kisojen yhteydessä. Ocean’s 8 -elokuvan tietyissä näytöksissä tarjolle tulee myös muita alkoholipitoisia juomia.

Suoratoistopalveluiden kasvattaessa suosiotaan vuosi vuodelta, ovat elokuvateatterit alkaneet kalastella katsojia elämyksellisyydellä. Käytännössä tämä tarkoittaa usein laadukkaampia istuimia, aterioita tai alkoholiannoksia.

Finnkino kertoo kotisivuillaan järjestävänsä uuden Ocean’s 8 -elokuvan ensi-illan kunniaksi Helsingin Tennispalatsissa pari näytöstä, joissa voi nauttia alkoholitarjoilusta myös salin sisällä.

Hinnoittelupolitiikka on toteutettu seuraavasti:

”Ostaessasi lipun erikoisnäytökseen pakettihinta on 20 € – sillä saat yhden Ocean’s 8 -leffalipun sekä 6 € arvoisen tuotelipukkeen. Tuotelipulla voit valita salin ulkopuolella olevasta baarista ennen näytöstä yhden olut-, siideri-, lonkero-, puna-, valko- tai kuohuviiniannoksen. Halutessasi voit myös vaihtaa miedon alkoholijuoman alkoholittomaan vaihtoehtoon, joka on 0,5l pullojuoma (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Bonaqua, Bonaqua still) ja S-kokoiset popparit (1,5l).”

Ocean’s 8:n erikoisnäytökset järjestetään Tennispalatsin saleissa 4 ja 5 keskiviikkona kello 19.45. Helsingin keskustan toisella puolella sijaitsevassa Kinopalatsissa Ocean’s 8:aa esitetään esimerkiksi kello 20.30 huomattavasti isommalla kankaalla. Kinopalatsi 1:n normilipun hinta on 13 euroa.

Finnkinon sivuilla todetaan myös:

”Aulabaari palvelee koko näytöksen ajan salin läheisyydessä.”

Eli jos hieman pyöristetään: Ocean’s 8:n erikoisnäytös tarkoittaa käytännössä vain sitä, että saliin saa kerrankin tuoda alkoholia ilman pelkoa kiinni jäämisestä, kunhan on valmis maksamaan seitsemän euroa pienestä (0,3 l) tuopista tai (arvatenkin) 12 cl viinilasista. Hinta ei ole täysin kohtuuton sijainnin ja tilanteen pioneeriluonteen takia, mutta ei sitä halvaksikaan voi kehua. Toisaalta tarjoukseen kätkeytyy vielä yksi bonus: tilaisuus on kielletty alle 18-vuotiailta, joten ainakaan tällä kertaa ei yleisön tarvitse kestää öykkäröiviä nuorisolaisia!

Mielenkiintoista onkin nähdä moniko tarttuu tarjoukseen. Tällä hetkellä Ocean’s 8 :n näytöksissä on vielä hyvin tilaa jäljellä.