Uusimmat

”Olen jo v-tusti liian vanha” – Star Wars -fanien suosikki ei aio palata rooliinsa

Kuva: © 2012. Twentieth Century Fox

26.03.2024 13:38 Muropaketin toimitus

Liam Neeson esitti Qui-Gon Jinniä Star Wars – Episode I: Phantom Menacessa, joka sai ensi-iltansa kesällä 1999. Moni Star Wars -fani toivoisi Neesonin yhä palaavan jedimestarin rooliin, mutta näyttelijällä on eri suunnitelmat.

”Nautin todella paljon The Phantom Menacen tekemisestä Ewanin [McGregor] ja George Lucasin kanssa. Kuvasimme sen 26 vuotta sitten! Tekisinkö sellaista enää uudestaan? Enpä usko. Olen jo vitusti liian vanha, tiedätkö? En vain näe sen toteutuvan, en yhtään”, Liam Neeson totesi mahdollisesta – tai nyt siis mahdottomasta – paluusta Star Wars -rooliinsa Screen Rantin haastattelussa.

Liam Neeson nähtiin voimahaamuna yhdessä Obi-Wan Kenobi -sarjan kohtauksessa, mutta se saattoi hyvin jäädä Qui-Gon Jinnin viimeiseksi esiintymiseksi.

Liam Neesonin tavoin Star Warsin esiosatrilogiaa tähdittänyt Hayden Christensen sen sijaan saattaa vielä palatakin Anakin Skywalkerin rooliin. Awesome Con -tapahtumassa vieraillut näyttelijä ei vahvistanut mitään, mutta antoi syyn olettaa, että Anakin nähdään vielä ennen pitkää. Viimeksi Christensen esitti hahmoa Ahsoka-sarjassa viime vuonna.