Uusimmat

Oletko huomannut: Illan tv-elokuvassa nähdään Bruce Willisin lisäksi myös toimintalegendan tytär – esittää tietenkin Willisin hahmon tytärtä

26.06.2018 06:15 Muropaketin toimitus

Hero-kanava esittää tiistai-illan elokuvana Bruce Willisin tähdittämän Panttivangin (Hostage). Toimintatrilleri alkaa kanavalla kello 21.00, ja päättyy kello 23.15.

Bruce Willis esittää Panttivangissa panttivankineuvottelija Jeff Talleyna, joka saa eräänä kauniina päivänä tarpeekseen ja eläköityy pikkukaupungin poliisipäälliköksi.

Menneisyys nostaa päätään, kun Talley joutuu sotkeutumaan kolmen nuorisorikollisen panttivankidraamaan. Yllättävien jännitteiden paljastuessa Talleyn on turvauduttava kaikkiin vanhoihin taitoihinsa, kun hän yrittää pitää kaikki panttivangit elossa.

Florent Sirin ohjaaman Panttivangin pääosissa nähdään myös Kevin Pollak, Ben Foster, Michelle Horn, Jimmy Bennett, Jonathan Tucker ja Marshall Allman.

Elokuvasta voi bongata myös Bruce Willisin tyttären Rumer Willisin. Hän esittää – ei niin kovin yllättäen – Bruce Willisin roolihahmon Amanda-tytärtä.